2008 Kasım Anneleri

ben portakal agacinin tariflerini nedense tutturamam hic,zaten hatcede gözümde baska birriydi resmini gorunce hayal kirikligina ugradim..neyse banane yahu.

burdaki ateşli kadın sen oluyorsun dimi yanlış anlamadım yani

heee eğer bana demek istediysen tatlı bile beni ateşlendiremiyor anla yani :KK37::KK37:

polipde öyle bir etki yapmış ama bende yapmadı kişiye göre değişiyo dimekkki sen bidene bakalım sende nasıl bir etki yapacak yasmincim:)))))))))))

polipde öyle bir etki yapmış ama bende yapmadı kişiye göre değişiyo dimekkki sen bidene bakalım sende nasıl bir etki yapacak yasmincim:)))))))))))

he sen değil ben oluyom ateşli mucizem yasoyada öneririm:KK49:

çilek bende kapalı olduğunu tahminediyordumda şöle kalıplı bi hatun bekliyodum ne yalan söylüyüm ama pasin gibi minnak bişiymiş gı

o ilk kızında 6 aylık bebeğini koluna takıp umreye gitmişti Allahım ne cesaretli kadın demiştim ama ufacık bi atom karıncaymış meğer

mutfağa girdim tatlıyı yapıyım dedim sıvıyağ bitmiş .dolmayı yapıyım dedim soğan bitmiş betül uyuyor markete gidemiyorum kaldım öyle öffffff ya

polip umre olsa iyi hacca gitti kız.

hacmıydı maşallak diyom o vakit.ama bu çerkezler acayip ya hem mutfak hem örf adet
ben tarif vermiyom dedim ya mucizem evlendiğimde tek yaptığım kısır ve yumurta kırmaktı 2kere mutfağa girmiştim 22 yaşıma kadar.bişey yapacam soruyom işte göz kararı diyolar annem kaynanam yaw bi göz kararı tutturacak kadar bilgim olsa size niye soruyum diyodum.hadi verdiler bi tarif bişeyini muhakkak eksik söylüyorlardı artık bilerek bilmeyerek bilemem.sonra kendimi attım nete şimdi onlar bana soruyorlar valla öle göz kararı ne koydumki bilemedim şimdi diyom:KK9:

benim alışveriş ettiğim getirmiyor yasmin .az aşşağıda var o getiriyor emme ben de iki tane bişey için şimdi buraya kadar getirtmeye çekiniyorm
bide kendim seçmem lazım ne alacaksam şimdi doldurulr koca koca soğanları. bekliyoz bakalım

polip ne hatunsun ya :))ne koydunu bilemiyon dimek

X