- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #97.521
ay yasminim yok, sınıfın hepsi söktü bi bu kaldı. almıyor çocuğun kafası. zorla zorla, her şeyi aldık baştan, öldüm yemin ederim. artık baş ağrısı sahibi oldum bayramın yüzünden. yavrum, isitiyorda okumayı, çok üzülüyor ama yok yok. bizim bebeler ne olacak acaba bu dönemlerde. terzi misali kendi söküğümüzü dikemezsek, en çok ondan korkuyorum.
Kizma yasomm,deniz arada bisiler izliyor bana izin vermiyor daaa :))
nemi yedirdim,oyyyhh ne desemki simdi..ilk gün balik yedik firin somon,ikinci ve ücüncü gün disarda yedik..ücüncü gün firinda patatez köfte pilav filan.son günde halamin meshur bi göcmen mantisi var onu yapti yedik,harikaydi tek kelimeyleeeeeeeeeeeee hala etkisindeyiz ..hic durmadan bisielr yedik kilo aldim,herkez aldii böyle iste.
ay ıyıkı baska seyler konusmadıkkk
noldu lennn ben anlamadım fransız polip oldum
noldu ahlak masası bastımı topi deyin bakem
selam millet,bu sabah gitti misafirlerim..Suan oglumla ikimiz azcik bunalim takiliyoruz..
hic istemedim vünkü gitmelerini,harika zamanlar gecirdik.hepsi bu iste ahahaha
ay yasminim yok, sınıfın hepsi söktü bi bu kaldı. almıyor çocuğun kafası. zorla zorla, her şeyi aldık baştan, öldüm yemin ederim. artık baş ağrısı sahibi oldum bayramın yüzünden. yavrum, isitiyorda okumayı, çok üzülüyor ama yok yok. bizim bebeler ne olacak acaba bu dönemlerde. terzi misali kendi söküğümüzü dikemezsek, en çok ondan korkuyorum.
merhaba arkadaşlar seveni arıyorum gören söylesin....
yawww anlamadım dıyen arkadaslar hakkaten mı bırsey anlamadınız looo
asıkar ortada hersey ya ısteee
neysem
cılegım allah kavustursun canım
darısı turkıye de kı zıyaretlerınıze
yasmınım ve ıcırım bulusuyor ohh ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?