2008 Kasım Anneleri

selam millet,bu sabah gitti misafirlerim..Suan oglumla ikimiz azcik bunalim takiliyoruz..

hic istemedim vünkü gitmelerini,harika zamanlar gecirdik.hepsi bu iste ahahaha

okuldan geldim, okumayı hala sökemeyen öğrencim bayram cinnet geçirtti bana bugün yine. kızımı annemden aldım, parka götürdüm, baloncuk yaptık. eve geldik, çamaşırları makineye attım.şimdi yemek yapıcam. böle işte. bende bi numara yok annicanız.
uzun zaman olmuş yazmayalı, vay be didim şimdi. özlemişim burayı.:66:

Ayy kafam şişti şu hesaplardan:(

Elif hoşgeldin.Demek yavrucak sökemedi okumayı.Aralık-Ocak gibi söküyolar geç değilmi? Problem mi var acaba:(

Çileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek:47:

ay yasminim yok, sınıfın hepsi söktü bi bu kaldı. almıyor çocuğun kafası. zorla zorla, her şeyi aldık baştan, öldüm yemin ederim. artık baş ağrısı sahibi oldum bayramın yüzünden. yavrum, isitiyorda okumayı, çok üzülüyor ama yok yok. bizim bebeler ne olacak acaba bu dönemlerde. terzi misali kendi söküğümüzü dikemezsek, en çok ondan korkuyorum.

ay yasminim yok, sınıfın hepsi söktü bi bu kaldı. almıyor çocuğun kafası. zorla zorla, her şeyi aldık baştan, öldüm yemin ederim. artık baş ağrısı sahibi oldum bayramın yüzünden. yavrum, isitiyorda okumayı, çok üzülüyor ama yok yok. bizim bebeler ne olacak acaba bu dönemlerde. terzi misali kendi söküğümüzü dikemezsek, en çok ondan korkuyorum.

Ben de o yüzden sordum ya..Neden acaba, şımarıklıktan mı?

Kizma yasomm,deniz arada bisiler izliyor bana izin vermiyor daaa :))

nemi yedirdim,oyyyhh ne desemki simdi..ilk gün balik yedik firin somon,ikinci ve ücüncü gün disarda yedik..ücüncü gün firinda patatez köfte pilav filan.son günde halamin meshur bi göcmen mantisi var onu yapti yedik,harikaydi tek kelimeyleeeeeeeeeeeee hala etkisindeyiz ..hic durmadan bisielr yedik kilo aldim,herkez aldii böyle iste.

Kizma yasomm,deniz arada bisiler izliyor bana izin vermiyor daaa :))

nemi yedirdim,oyyyhh ne desemki simdi..ilk gün balik yedik firin somon,ikinci ve ücüncü gün disarda yedik..ücüncü gün firinda patatez köfte pilav filan.son günde halamin meshur bi göcmen mantisi var onu yapti yedik,harikaydi tek kelimeyleeeeeeeeeeeee hala etkisindeyiz ..hic durmadan bisielr yedik kilo aldim,herkez aldii böyle iste.

Aldıysan kilo normale gelmişsindir.İnceciktin zati..

aldim vallahi,halami bulmusken nevar kyok yaptirdim..hepte yedik iste,yürüdük filan ama gece sabahlara kadar hep yedik.bingil bingil hissediyorum kendimi bi garip duygu.bu hafta tutarsam bogazimi accik normale dönerim.sanki vücudum sis gibi geliyor bana.

:17: ay ıyıkı baska seyler konusmadıkkk

başka şeyler derken daha ne olacaktı bi kaç kılımız var şeyimizde onu sölemiyoruz :51:

noldu lennn ben anlamadım fransız polip oldum
noldu ahlak masası bastımı topi deyin bakem:51:

valla polipcim yannışlıkla düşseler buraya zaten ebedi kurtaramayız dötü ben size söleyim :37:

selam millet,bu sabah gitti misafirlerim..Suan oglumla ikimiz azcik bunalim takiliyoruz..

hic istemedim vünkü gitmelerini,harika zamanlar gecirdik.hepsi bu iste ahahaha

hoşgeldin çiroz özledik be koçum iyiki geldin
neden bu kadar kısa sürede gitti senin misafirler sanki 1 saatlik yol annamadım valla

canım benimde çalıştığım kurumda böle çocuklar çok zor bence bir aile ile görüşüp psikologdan test isteyin belki özel öğrenme güçlüğü falan vardır ne kadar erken alınırsa önlem o kadar iyi

yawww anlamadım dıyen arkadaslar hakkaten mı bırsey anlamadınız looo
asıkar ortada hersey ya ısteee

neysem
cılegım allah kavustursun canım
darısı turkıye de kı zıyaretlerınıze

yasmınım ve ıcırım bulusuyor ohh ne guzel

Back