• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

benimki de aynı bazen mekik çekeyim diyorum
hemen göbeğime oturup zıplamaya başlıyor
katılıyor gülerken:)) herşey onlar için yaptığımız bir oyun sanki
öyle sanıyor garibanlar:))

selam arkadaşlar

maytap bende hep aynnı tarafa yatıyorum ve uykumda kendimi çok sıkıyorum çok sıktığım gün yattığım taraf çok ağrıyor sende kendini sıkmış olabilirsin geçmiş olsun canım

yasmin şimdiden kolay gelsin baya yoğunmuş trafiğin annene teyzene birer çeşit rica et sana kolay olur.

aman polipe hangi birini yapacan yav .sanada kolay geelsin

ben diyet yaparken haftada 3 gün spor yapıyordum iyi oluyordu şimdi saldım gitti başlamam lazım ama nerden bilmiyorum,

derin ayy seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor ya ne kadar iyii olurlarsa olsunlar alışmayınca bir arada çok zor.

bu gün sabah 6 ya kadar kuzucum uyumadı ateşlendi bütün gece birde iğne yeri acıyo heralde hep tutup tutup ağlıyor .kaldı 4 tane çok zor yaptırıyor kendini kasıyor küçuçuk çoçuğu 3 kişi zor tutup yaptı.
amaaaaaaaaan onu iğneye götürmek beni öldurmeye götürmek gibi geliyor zavallı bebişim.

günaydın hanımlar,
hayırlı cumalar olsun...

bende arada bir müzik açıp göbek atıyordum bunlarda çoşuyoırdu biri bir bacağıma diğeri öbür bacağıma öle ağırlıklı çalışıyordum şimdi kaç gündür kaan naynay diyor apaçi müziğini açtırıyor babamıza..o bilgisayardayken biz kaanla oynuyoruz keremde babasının yanında bilgisayar dersi görüyor karıştırıyor açıp kapatıyor...
valla sizden heveslendim.. 3 gündür yasminin dediği göbek hareketini yapıyorum apaçi müziği eşliğinde:)))yanında leslidende bir iki bişeyler ekledim çok faydası oluyor sanki daha rahatlatıyor göbüğümü..:)))
bende indiremedim youtubeden nasıl iniyor bilen varmı kociye dedim şu lesliyi indir tamam dedi daha indirecek.. hem yürüyüş hem harekt oluyor tuttum bu kadını...

yasmin çitoyla buluşmuşun oh ne güzel darısı diğer kızlarla buluşmaya...
ısırma huyu bir kaç gündür kaandada var ben mutfaktayken oynarken yapışıp popişi bacağımı ısırmaya yelteniyor.. sanırım bazen onu severken kulağını ısırayım göbüşü yiyeyim diyorum oda bana aynısınımı yapıyor ne?...

polip hafta sonu temizlik seni bekliyormuş kolay gelsin.. ben uyku setinin yorganını 6 kilo alan makineye sığdıramdım banyoda çiğneye çiğneye yıkadım valla...

maytabım bende hep aynı tarafta yatarım bazen benimde ağrır dönerim benimkiyle burun buruna geliriz horlamaz ama nefes alıp vewrişi püflemesi ben deli eder geri dönerim hoş uzun zamandır kuz aramızda yatıyor birazdan ondan kendimi kastığım zaman olur benim...

derincim sanada kolay gelsin.. uzamış senin misafirlerin süresi..

lorem aman bu haftada kuzunla eğlen çoş misafiri yine alırsın nasıl olsa...

mucize sizede geçmiş olsun..ay o iğne olayını unutmuyorlar kaan yılbaşından önce kontrolde kan alındı arada bir aklına gelip anne iynee cıss diyor kolunu gösterip...

teşekkürler kızlar yapacam dediklerinizi amma elletmiyorki yapıştırdıkları bantı gördükçe ağlıyordu bende dedim çıkarıyımda unutsun kıyametleri kopardı aynı babası canı çok tatlı yavrunun.

mucizecim geçmiş olsun canım kolonyalı kompres birebir iğne yerine bence dene dr tavsiyesidir

polipe kolay gelsin hakkat hangi birini yapıcan Allah aşkına

her haftasonu var bunlar 3aşağı beş yukarı misal perde yoktu önceki hafta halıları sildim onun yerine
beni asıl iş korkutmuyor bunları oğlandan arta kalan zamanda yapmalıyım yarın o düşündürüyor
pazarda babası bırak 3ümüz zaman geçirelim diyor pazarada kalmıyor
senin anlıyacağın bu akşam birazını halletmeliyim bi kısmınıda yarın öğlen oğlan uyuyunca ama nasıl

kakılmışa bağlayacağım sanırım modumu
:26:

nazlı ardanın ben en son 2yaş kontrolünde kan değerlerine baktırdım parmağından aldılar

gaitasınıda yaptırdım geçen tamiz çıktı kurt murt yokmuş:40:

Son düzenleme:
bende buğun kakılmışa bağlanmam lazım amma zor kız mız mız herşeye ağlıyor işler almış başını gidiyor bide dün iş işten geçsede eşim alarm ve kamera taktırdı matkapla deldiler orayı burayı her yer ince toz
ütü çamaşır ortalık betül yemek bi de kendim bide 2008 kasım anneleri nereye yetişeyim şaşırdım

polipim ben yaptım kuırtuldum hergün gözüme batıyordu iki kudurkta yine batırıyorlardı ben temizlemeden ama birgün eşim varken bende yaptım çoğunu... ama sen çalışınca bir güne sığdırmak zorundasın o zor...
benimde sadece perdeler kaldı yıkanacak...

bizmde kontrollerde bişey çıkmadı kansızlık için baktırmıştım bende ikiside sağlıklı çok şükür bazı değerler değer aralığını bir iki gıdım üstünde yada altında ama normal demiş doktor sonucu eşim göstermişti...

mucizem alrm ve kamera iyi olmuş weni biraz olsun rahatlatır ama o ince tozu temizlemek zor annemlerdede yazın bir iş oldu öyle her yer oynamıştı o tozlar yüzünden..

yasminim evt sorun var dolanıyorum öylesine bende..

selam millettt...Temizlikten bahsetmeyin yaaahuuu...dün temizledim bugün top atmis gibiyiz eve:(

ben toparliyorum dagiliyor,nasil asetcemyaa.ki Tuncay daginik birisi degil ama,heryer oyuncak.

pöff pis gibi geliyor ev gözüme,kafayi yiycem yakinda.bilegim cok agtiyorrr kopcak galiba ahahah

iste büle gecmisi tabikide okumadim :)

aman çilekcim dip köse temiz olsun dağınıklığımız pisliğimiz oyuncak olsun keşke,bende ilk başta baaya sinir oluyordum oyuncakları ortada görmeye habire topluyordum ortadan baktım başedemiyorum ben kaldırıyorum benim bıcırık indiriyor dedim madem ortadan sürekli topluycam niye alıyorum oyuncak kaç sene daha sanki böyle dağıtacakki böle oyuncaklarını bebeler oynasınlar doyuncaya kadar diycem ama bizimki sadece dağıtıyor ortada göörmek istiyor ama oynamıyor o başka

amma hamarat hatunlarsınız yawww
say say bıtıremedınız ıslerı
tamam anladık temızsınız mıssınız

benım ev aksamları bomba dusmus gıbı gelıyor gozume ama hemen toparlıyoruz
oyuncakları baba ogul topluyor
ben koltuk mınderlerını ve yastıklarını duzeltıyorum
petekler kapanıp stor yarılanıyor ve salonun ısıkları sonerek yatak odası ıstıkametıne gecıyoruz
onlar baba ogul dırekt gecseler de ben mutfak lavabosu ve klozete domestos dokerek yanlarına gelıyorum
ben de amma ıs yapıyormsum hee :9:

bize diyene bak hıhh
lore hanım sizde az hhamarat değilsiniz yani hhemde mis

mesela ben her akşam mutfak ve banyo llavobasına domestos dökmuyorum ama hoşuma gitti bende dökem bari

evlendıgımden bu yana en ıstıkrarlı ısım bu sanırım
bence wc temızlıgı evın en onemlı krıterıdır
bır evın wc sı temızse dıger yerlerın temız olması muhtemeldır yanı
takıntılıyımdır bu konuda
onun ıcın her gece azıcık doker oyle yatarım
kocı bıle alıstı domestosu buyuk bıdonla alıyor nasılsa ıcıyorsun mubarek dıyor
ama kendısı de doker allah ıcın

wclere bende dökerim çamaşırsuyu dömestosun dışındakileri banyo wc için temisleyici olarak görmem hele domestosun ekstra yoğun olanı çok hoşuma gidiyor dök bırak akıp gitmiyor öyle
ama lavabonun içine akşamdan döküp yatmam günlük iş arasında yapar çıkarım ama dökup yatma işi de hoşuma gitti

kızceye sıradan kemik sulu tarhana yapmaya karar verdim sonra içine hadi kıymmada koyum dedim sonra tel şehriye atıym ekmek yerine olsun dedim accıkda esmer ince bulğur attım birbardakta süt 5-6 diş sarımsak attım benim klasık tarhana değişik bir çorba oldu. tarhanalıktan çıktı ama beğendim tadını.napıyım kıza su dönemde birşey yediremiyorm en azından iki kaşık yediklerinden alsın vitamini.napcamı şaşırdım yav

Son düzenleme:
bende kemik suyu ve tavuk suyu koyuyorum buzluğa.geçen etli kemik suyunu alacaktım bi tanede sogan atıyım nasıl olcak dedim atış o atış patladı gitti
süper lezzetli oluyor tavsiye ederim

Back