2008 Kasım Anneleri

ben 1 hafta filan oldu emzirmeyi bırakalı,benimki de sürekli meme meme diye gezyordu ortalarda hala bazen istiyor ama ilgisini başka yöne çekiyorum hemen.benim sütüm biteli baya oldu,yani çok az,damla damla geliyor,ama doktoru 1-2 damlada olsa ver demişti 9.5 aylıkken,sonraki gidşimizde bişey söylemedi,13.5-14 aylıkken kesmiş oldum yani.artık benimki emzik yapmıştı iyice beni.bide kocaman dişleri var çok fena ısırıyor,tırnaklıyor,sıkıyor,çok canımı acıtıyor.diğer bir sebetde hatta belki en önemlisi,biliyorsunuz uyku sorunumuz vardı,hala tam düzelmiş değil,emzirerek uyutuyordum hep,çocuk bir türlü derin uykuya geçemiyordu veya yatağına koyunca uyanıyordu hemen,memeyi bırakmamak için uykuya dalmıyordu,şimdi ayağımda sallıyorum,hemen uyuyor.ayakta sallanmaya da çabuk alıştı allahtan.yastığı görür görmez başını koyuyor ve hıı hıı hıı diye ninniye başlıyor :))

Günaydın kızlar.Geçmişi okuyamadım ama Estel mi geldi?Karşılaşamadık, umarım iyidir.

Hastalar var sanırım.Anılda hafif bir grip geçiriyo.Şükür keyfi yerinde.Yürüdük biz de Yağmurun afacanı gibi. Remedios geçmiş olsun.
Eylülcüm hazırlıklar bitti mi ameliyat için?Hayırlısıyla sende ağrından kurtulursun inşallah.Cuma sabah da biz gün aldık anneme:((

Hilalim dünürüm sen nasılsın, tontişim uyudu mu gece?

günaydın kızlar
güzel birhafta diliyorum hepinize
cts akşamı ateşlendiler diye yazmıştımya
ilaç verdim baktım ikisininde keyfi yerinde
oynadılar saat 10a kadar sonra memoyu uyuttum fatihte daha geçyattı 12 de falan iyiydiler
dünde ateşleri çıkmadı
fatihin ateşi daha yüksekti 38.8 di ama sanırım cuma günü aşı oldu h1n1 2.doz ondan oldu herhalde diye düşünüyorum çünkğ bidaha ateşlenmedi bugünde okula gitmek istedi son hafta dşye bende yolladım inşallah bi problem çıkmaz
ama ikiside çok öksürüyo yaa
2-3 gündğr ıhlamur içiriyorum ikisinede
bu sabahta ballı süt verdim
saat 6ya 5 vardı açtım gözlerimi baktım saate 5 dakka var çalmasına kalakyımbari dedim tam lavaboya gidicem bi baktım memo ayakta abisinin masasında kalemlerle oynuyo kaçta kalktı hiç sesi de çıkmıyo delünün
beni görünce kendini yastığına bi attı gözlerinide kapadı
heee bende yedim dedim maymun beni kandırıcak aklınca :))
onada ballı süt yaptım ama tereddütlüyüm yaşında doktor bal verme demişti ama ne zamana kadar vermiicem söylemedi siz hiç verdinizmi ve neden bal vermiyoruz bilen varmı
şimdide uyuyo daha kalkmadı
ikisinede peditus başladım umarım iyileşirler

gunaydınnnn
ben geldım
karmakarısıgım ama daha ıyıyım cuma gunune nıspeten
gecmısı okudum okudum ama cogunu unuttum
hasta bebıslerımız var hepsıne gecmısler olsun
hasta olan annıslere de gecmısler olsun

eylul bugun daha test yaptıracaktı sanırım bellı oldu mu amelıyat gunu

mmf ben yasına gırdıgınden berı bal verıyorum canım doktorumuzdan ızınlı olara

yasmın annene gecmıs olsun canım umarım kolaylıkla atlatır

baska ne vardı aklımda kalmadı valla
cok yogun bır ıs gunu benı beklıyor

yasmincim ne ameliyatı olucak annen
inşallah sorunsuz atlatırsınız geçmiş olsun canım
heh benimki kalktı söyleniyo yatakta:)

Sağol canım.Göbek fıtığı var.Bir de yama yapacaklarmış.Karın zarında bi problem var sanırım. İnşallah hemencecik düzelir canım annem.

Sana da geçmiş olsun.Anıla bende peditusla calpolu dönüşümlü verdim.Gribi hafif seyrediyo. Bir de burun açıcı kullanıyorum 3-4 defa günde.Bu sefer şükür daha hafif:))

haa son 3 gunu anlatayım sıze

cuma gunu bılıyorsunuz kına gecesıne gıttım
acmadım telefonları hıc ve baktım kocıs gelmıs beklıyor arabanın yanında
ama ınmedım asagıya sonuna kadar eglendım arkadaslarımla hatta arabanın anahtarını bıle gondermedım
sonra saat 12,30 da oglusu da aldık eve gectık ve benım kereste koca ozur dıledı benden ama ne fayda tabıı
takmadım artık cunku kafamı dagıtmıstım ıyıce cok eglendım o aksam superdı
cumartesı sırf ıstırahat ve mutfakla gectı gunum
dunde kocıs evdeydı oglusu tras ettırdı falan ve aksam dugune gıttık esımle
dugun kokteyldı ama eglencelıydı erken cıktık bıraz gezdık eskı gunlerdekı gıbı

ama butun bunların arasında ben cumartesı gunu eltım, gorumcem ve kayınvalıdemle telde konustum
benımle neden bu sekılde ugrastıklarını sordum ama cok sevıyesız konusmalar yaptılar
bundan sonra gorusmeme kararı aldık
esımde dun orumcekle konustu neden kalımeroya bu sekılde davranıyorsunuz neden huzurumuzu bozuyorsunuz dıye
esım artık gorusmemızı ıstemıyor cok memnunum bu karardan

günaydın kızlar
bugün moralim feci bozuk:(
eşimle kavga ettik ve konuşmuyoruz
3.5 senelik evliyiz böyle olmamıştık hiç
dediği tek bir söz çok üzdü beni
işim çok öpüyorum herkesi tek tek

yasmınım mutfak onlugu takmadım canım zıra musaıt degılım
hos olsamda takamazdım yaa

ıyıyız sımdı canım cunku hem ozurunu dıledı hemde annesı ve orumcekle konustu
baktı kı laftan anlamıyorlar artık esım sızınle gorusmeyecek bır durum olursa benımle muhatap olun dedı

slm şekerler
yasmincim geçmiş olsun anıla ve umarım anneciğinde en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur

mmmf kafa sizede geçmiş olsun kızım sende amma erken uyanıyorsun he ben gözümü açamıyorum sende ki bu performansa bayılıyorum

kalimerocum aklı ile uslanmayanın hakkı kötektir hesabı iyi etmişsin seninkine
ve verdiğiniz kararı çooook önce vermeniz gerekiyordu en iyisi böle insanlarla görüşmemek kim olursa olsun
ve bece onlara neden bana böle davranıyorsunuz sorusu sorulacak kişiler değil olduklarını bimen lazım güzelim

lavısım uzulme canım
eger bızım gıbı dıs mıhraklar yuzundense hıc bozma canım huzurunu
ama kendı aranızdaysa da uzatmayın canım ıkı gunluk dunya

zeyna aslında ben arayıp sormadım bu soruyu
eltım arayıp bana hesap sormaya kalktı neden kaynanaya bakmıyorsun dıye
bende bakmamanın sozkonusu olmadıgını ve durumu ızah ettım kendısıne
sonra orumceklerın ona soyledıgı lafları saydı bana
bende kaynanayı arayıp derdınız ne benımle dıye sordum
eger derdınız oglunuzsa alıp ıstedıgınız yere goturebılırsınız mudahanem yok kımseye dedım
o da terbıyesızlestı tabıı kızlarını savundu
sonra oglu aldı telefonu ve anne kapat artık dedı ve kapadı
ertesı gun orumcekle bulusup sormus ne derdınızde bu kadar ustune gelıp buyutuyorsunuz dıye
ve artık gorusmeyeceksınız demıs

merhaba kızlar
herkese günaydın
okuldayım dersimiz bilgisayar
öğretmenleri izinliydi çocuklar oyun oynuyor bende hemen yanınıza damladım
nasılsınız bakalım kaynanalarla aramız bozuk herhalde
vallahi ben daha dün yollayabildim ve aylar sonra çekirdek aile olabildik
sizler nasılsınız bebişler nasıl

lavinyacım üzme canını inşallah bir an önce düzelirsiniz
malesef her evde oluyor böyle şeyler
hele hele başkaları yüzünden tartıştıysanız hiç değmez

başkaları için değil canlarım öyle çok küçük bir ayrıntıdan oldu sinirim bozuldu çok hatta eşimle ayrı yattım dün gece gittim kuzumun odasında yattım o da halinden memnun galiba sabah beni işe bıraktı hiçbirşey demedi:(

günaydın kızlar

annemin katarakt ameliyatı iyi geçti çok şükür benim kafaya taktığımdan daha kolay oldu

tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

azocuğum ve eylül de aradılar sağolsunlar
yasminciğim azo da senin geçmiş olsun dileğini iletti bu arada size de geçmiş olsun hastanelere düştük hepimiz allah hepimizin hastalarına şifa versin

geçmişe de bakamadım işlerim birikmiş hasta olan bebişlerimize de geçmiş olsun

Back
X