ve ahmet aslanın bir şiirinden ilk dizeler geldi aklıma..buarada biz ailece sazı sözü neyi meyi pek severiz:)gah giderim medreseye hu çekerim hak için gah giderim meyhaneye dem çekerim aşk için misali:))
yalnızca bir kırıntıydın içime ilk düştüğünde..vakitsiz anda.........bilmediğim birşeyler beni alıp götürdüğünde o yerlere..keder ve budalalıktan başka yaşamın anlamı varmıydı.......aradığım aşk ı bulduysam sendedir.ya bu benim içimde dolaşanda kimdir...ya bu benim içimde mekan tutanda kimdir...
eh sabah sabah anca bukadar geveze olunur yavv:))
Umutcuğum,
Genelde şairleri tanırım;ama Ahmet Aslan'ı pek tanımıyorum. Cehaletime ver artık..Çok güzelmiş şiir,bana biraz Ömer Hayyam'ın ve Neyzen Tevfik'in şiirlerini anımsattı.
Bizim aileyle benziyormuşsunuz.Biz de sazı,sözü,eğlenmeyi,oynamayı çok severiz."Mey"i çok sevmeyiz;ama babam önemli günlerde alır biraz.Zaten genelde Çukurova insanı da yemeyi,içmeyi çok sever.
Estağfurullah,ne gevezeliği? Gerçi ben bu mesajı senin yazdığın sabah değil de ancak ertesi gün geceyarısından sonra okuyorum...Malum,oğluştan pek fırsat olmuyor...Bugün de yatmak bilmedi kerata...Sürekli ağlayıp durdu,bende de eşimde de kafa beyin kalmadı.