2008 ekim anneleri

Biygxux

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
8
0
Merhaba kızlar !!!benim oğluşumun gözaltlarında 1 haftadır bi şişlik ve hafif ten kızarıklık var acaba sizlerden de başına gelen varmıdır? Bebeğimi k.validem bakıyo çalıştığım için oda çok uyuduğu zaman olduğunu söylüyor ama acaba dr.a götürsem mi ??

Benim kızımın uykusu geldiğinde kızarır gözaltları ama şişlik olmadı hiç. Geçmiş olsun. Bir-iki gün daha süürerse dr a götürün bence

teşşekürler .... Heralde benim gibi başına gelen pek kişi yok. kaç gündür cvp bekliyordum ama kimseden ses çıkmadı yazıları takip ediyorum bende devamlı ama iş yüzünden pek giremiyorum gündüzleri ....Evet dr.a götürmek şart oldu heralde ...

Canım geçmiş olsun yazıyı daha şimdi okudum valla! Benim de oğlumun gözaltları hep şişerdi kızarırdı hala dahada öyledir şimdi altı yaşında! Daha çok uykusu geldiğinde uyandığında yada fazla ateri yada tv izlediğinde oluyor! Küçükken Sağlık ocağına göstermiştim önemli bişi deil uyku düzenine dikkat et demişti dr. Gözlerimiz şahin gözü gibi maşaallah bi sorunumuzda yok canım. Ama sen yinede bi dr. göster nolur nolmaz!
Öpüyorum!

X