2008 aralıkta anne olacaklar

hey ben de geldım aranıza ben de aralık annesı olacağım rabbım ızın verırse 7 haftalık hamileyim bır hafta sonrada kalp atışlarını dınlemeye gıdeceğim

hoşgeldin rapunzel26
sağlıklı sihattli kucağına alırsın inşallah. tebrikler.

hayırlı olsun kızlar.rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza versin inş.
evet kızlar su su su.zorlada olsun tıkayın bacılarım ağzınıza emiiii.bende öyle yapıyorum valla

merhabalar ben de aralık annesiyim. benim ikinci çocuğum olacak inş. 5 yaşında bir oğlum var. bakalım bunun cinsiyeti ne olacak.

slm kızlar benim bugün 11,6 günlük.yarın 3 aylık olucak doğumum aralığın ilk haftası imiş. ama sezeryanla olucakmışım. aslında ben normal doğum istiyodum.ama hayırlısı.

kızlar gunaydin
nasilsiniz bakalim? Cumartesi bebişin kalp atışlarını duydum sonunda çok mutlu oldum biraz psikolojim duzeldi tam 8 hafta 3 gunluk şimdi :) herkes için hayirlisi

hey ben de geldım aranıza ben de aralık annesı olacağım rabbım ızın verırse 7 haftalık hamileyim bır hafta sonrada kalp atışlarını dınlemeye gıdeceğim

hoş geldin rapunzel senin sat kaç aramızda az var galiba ben de 7 haftalık hamileyim dün dr.ma gittim kalp atışlarını duydum.çok güzel bir duyguydu canım

selam kızlar benim bebiş de 10 hafta 2günlük oldu..bulantılarım biraz azaldı eskisine göre iştahım arttı..inşallah en yakın zamanda sonlanır..bugun kontrolüm vardı ve bebişim hareket etti öyle müthiş bir duygu ki anlatamam zıp zıp zıplıyordu:)

benim bebişde 10+2 oldu bugün yarın doktora gidecez.sen öyle hareket ettini söyleyince içim bi hoş oldu.inşallah yarın bizde görürüz.çok heyecanlandım.mücizevi bişey bu.

slm kızlar benim bugün 11,6 günlük.yarın 3 aylık olucak doğumum aralığın ilk haftası imiş. ama sezeryanla olucakmışım. aslında ben normal doğum istiyodum.ama hayırlısı.

canım merhaba.sanırım zong.sın.bende oralıyım.benimde 10+2 bugün.rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsina.s.

slm kızlar bizde 9 haftalık olduk...merak ettiğim bişey var 2'li tarama testi 11.hafta ile 13.hafta arasında yapılıyordu yanılmıyosam yaptıran varmı acaba? sonucunu paylaşırsanız sevinirim

selam gülümse794
bende önümüzdeki ayın sonunda üçlü tarama yaptıracam.
dr. o zaman yapılacak dedi. şuan 12 hafta 5 günlüğüm. sanırım koldan bi kan alacaklarmış.

merhaba kızlar ben cumartesi gittim bebeişimi gördüm gayet iyi sağlıklı maşallah. ikili tarama sonuçlarımızda çıktı onlarda allaha şükürler olsun iyi çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…