2008 aralıkta anne olacaklar

Kizlar ben dusuk yaptim:KK43:

of canım benim ya... :KK43:( birde irkildim yazdığını okuyunca.yaşamayan bilemez yaşadıklarını. Allah sana sağlık versin inş. insan ilk zamanlarda pek hayırlısı buymuş diyemiyor ama inan böyle. Ben de düşükten hemen bir ay sonra hamile kaldım. inş sen de senin ve bebeğin için en uygun olan zamanda tekrar hamile kalırsın. cok öpüyorum seni :teselli:

Artik demeye basladim hayirlisi buymus diye canim..Yapacak baska bir sey yok; doktor 3 ay korunun dedi, insallah 3-4 ay sonra tekrar hamile kalir saglikli bir gebelik donemi gecirir ve saglikli bir cocuk sahibi olurum..
cok guzel boyle senin gibi guzel seyler duyunca umudum artiyor,,Kac aylik hamilesin yoksa dogum yaptin mi?

yok canım doğum yapmadım. ben şu an 11 haftalık hamileyim.sen de umutlu ol,moralini hiç bozma inş.. a.s.

iyiyim kimsecikler yok ben sayfaya girmeyince muhabbet koyu ya anlamadım beni sevmiyo aralık annişleri:KK43:((((((

günaydın güzel annişler , bende aralık annesi olucam inş, 6 Aralık beklenen büyük gün, şimdiden hepimizin anneler günü kutlu olsun

saçmalama ballımcım alınganlık yapma tamam hormonların değiştide :))))napıyosun nasıl gidiyo bakalım

offfff nasıl gitsin bi bulantı başladı devam ediyo kafamı yastıktan kaldırdığım an midem döüyo ama çıkarma yok sıf bulantı ben oğlum da çok rahat hamilelik geçirmişim ya inşallah çabuk düzelirim

canım benim çok düşünmemeye çalış ben çok şükür rahat bir hamilelik dönemi geçiriyorum hep kendime ben hasta değilim hamileyim diyorum ve kendimi dinlemiyorum eğer bi bırakırsam kendimi çok halsiz buluyorum eğer dayanamıycak gibiysen mutlaka doktoruna bi danış

ya bırakmamaya çalışıyorum midem hep bualnıyo ilaçta kullanıyorum ama banamısın demiyo pazartesi kontorolüm var dr konuşacam bakalım ne diyecek

slm kizlar bende doktoruma bisey yiyemedigimi soylemistim bu sorun olurmu dedim bana hayir kesinlikle yememen sorun degil ama cok su ic dedi iste o cok onemli kizlar kendinizi yemek icin hic zorlamayin ama mumkunse her saat basi 1 bardak su icin benden size doktorumun tavsiyesiiii

mide bulantısı olunca su içmek de işkence oluyor,ayrıca boş mideye su nasıl girer ben tahmin bile edemiyorum..

mide bulantısı olunca su içmek de işkence oluyor,ayrıca boş mideye su nasıl girer ben tahmin bile edemiyorum..

mecbur cnm suyu icecez bosta olsa doluda olsa bebege suan su cok gerekliymis bebisler icin katlanacaz artik biraz zorlayin cnm kendinizi bak sabah kalktim ilacimi alayim dedim suyla birlikte ictikten sonra bir midem bulandi hemen lavaboya kostum ama ne yapayim bebisim saglikli olsunda onun icin herseye varim halada iciyorum gerekirse burnunuzu kapatin oyle icin ben oyle yapiyorum valla sutu bile cok kolay oluyo

yaa ben hiç su içemiyorum haftada aklıma gelirse bi bardak anca içebiliyorum ama bu ara nescafeye sardırdım bu havalarda ii gidio ama bebiş için bi faydası yok malesefCADIARZU

yaa ben hiç su içemiyorum haftada aklıma gelirse bi bardak anca içebiliyorum ama bu ara nescafeye sardırdım bu havalarda ii gidio ama bebiş için bi faydası yok malesefCADIARZU

sorma yaa,ben de normalde zaten su içemeyen biriyim..napıcaz bilmiyorum.

ben de hamilelikten önce nescafe tiryakisi biriydim ama hamile kalınca çay ve nescafeden tiksindim. şimdi kokusuna bile dayanamıyorum. böyle seyler bana hiç olmaz sanmıştım. annemde de aynısı olmuş . ama seviniyorum. yoksa zor dayanırdım nescafeyetatlicadiarzu

merhaba güzel anne adayları.bende 9+1 oldum.allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve de sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.çok heyecanlı ve de çok tatlı bir bekleyiş bu.nasıl geçecek zaman.ben çok sabırsızım.sizde öylemisiniz?

X