2008 aralıkta anne olacaklar

bende 8 haftalık hamileyim.. inşallah herşey çok güzel olucak, herkese selamlar...

bende 8+1 oldum kızlar zaman ne çabuk geçiyor dicem kendimi kandırmış olcam.
ah ah ah bebelerimi alsak kucağımıza emzirsek onları ne kadar güzel olur dimi.
inşallah o günlerde gelecek.

bende 8+1 oldum kızlar zaman ne çabuk geçiyor dicem kendimi kandırmış olcam.
ah ah ah bebelerimi alsak kucağımıza emzirsek onları ne kadar güzel olur dimi.
inşallah o günlerde gelecek.

inş yaa..

bana hiç de çabuk geçiyormuş gibi gelmiyor zaman nedense..:1no2:ben de 8+6 yım.

ben eşime dün akaşma dedimki beni uyutsanız doğuma kadar sonra uyandırsanız olmazmı dedim gülmekten öldü.
ne acayip kadınsın ne kadar sabırsızsın diyor:))

ben eşime dün akaşma dedimki beni uyutsanız doğuma kadar sonra uyandırsanız olmazmı dedim gülmekten öldü.
ne acayip kadınsın ne kadar sabırsızsın diyor:))

aslında tedirginliklerimiz atabilsek ve hareketlerini hissedebilsek bebişlerimiziniçok keyifli bir şey hamilelik...

öyle çok keyiflide 9 ay çok uzun zaman gibi geliyor bana. ben hemen kucağıma almak istiyorum. gerçi hepimiz istiyoruz ama. allah sağlık doğmayı nasip etsin sayılı gün çabuk geçer inşallah

öyle çok keyiflide 9 ay çok uzun zaman gibi geliyor bana. ben hemen kucağıma almak istiyorum. gerçi hepimiz istiyoruz ama. allah sağlık doğmayı nasip etsin sayılı gün çabuk geçer inşallah

öyledir heralde. karşıdan bakınca insanlar hemen doğum yapıyor gibi geliyor ama bakalım yaşayınca nasıl olacak. doya doya keyifle yaşarız inş hamileliklerimizi.

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
şöyle göbişlerimi gere gere gezeriz yazın bol bol

selam kızlar ben de 8haftalık hamileyim ama 15gündür süren mide bulantım aşırı halsizliğim yüzünden keyfine varamadımöyle çok istiyordumki hamile kalabilmeyi ve hamileyken bi çok şeyi yaşamayı hamile elbiselerine bakmayı alışverişler yapmayı çeşit çeşit herşeyi yemeyi...ama maalesef öyle zor zamanlar geçiriyorumki..
eşime de faydam olmuyor o da şaşırdı bi anda elden ayaktan düştüm..tek umudum 9ay boyunca bu durumun devam etmemesi yoksa hem bebeğim hem ben mahvolucaz..bana dua edin arkadaşlarım..

serpilla cok zor geciyor galiba günlerin belli,inşallah cok sürmez tadını cıkarırsın tuzlu kraker ye eger yiyebiliyorsan tabi iyi gelirmiş bulantıya bennce şimdilik hic yok inşallah olmaz bebegine saglıkla al kucagına

kızlar allah hepimize bebeklerimizi kavuşmayı nasip etsin.......

kizlar acele etmeyin ya cabuk gecer insan zaman gectikten sonrada hamileligini özlüyor hele bir oynamaya baslasin zaman cabuk gecer bana göre cabuk geciyor eeeeeee evde iki cadi olunca ben tadini cikarmaya bakiyom valla cünkü daha düsünmüyom üc tanede yeter ama degilmi

merhabalar bende 7 haftalık hamileyim,,tahmini doğumda 20 aralık dedi doktor...benimde inanılmaz gaz sancım var kalbime belime vuruyor okadar çok yani,,,ufak bi yemek yiyim hemen midem şişiyor delircem ,,yoksa mide bulantım yok

kızlar yemekten sonra biraz sakız çiğniyorum üstten gazı rahatlıkla çıkarabiliyorum

ahhhhhhhhhhhh bende cok kotuyum malesef mıdem bulanıyo vede ne yesem cıkarıyorum halım kalmıyo hele aksamları cok zor oluyo ılk cocugumda bu kadar kotu değildımya
cok dusurdu benı allah hepımıze yardım etsın

geçmiş olsun canım tuzlu kraker falan ye ve birde ahududu cayı mide bulantısına iyi geliyomuş dene istersen belki şifa olur tekrar geçmiş olsun.

canım benim ben de 10. haftamdayım. senin gibiydim. ama bu hafta azalmaya başladı bulantılarım halsizliklerim. zamanla daha iyi olucaz ve hamileliğimizin keyfine varıcaz inş. olmasa bile sonucu düşünüp sabretmek gerek değil mi? bizim geldiğimiz bu aşamaya bile gelemeyen o kadar çok arkadasımız var ki.. şükredelim hep beraber. sevgiler .a.s.

problemde orada sıvı yiyecekler tüketemiyorum sadece biraz su oda ilaçları içmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…