2008 aralıkta anne olacaklar

huten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
6
0
bende anne adayıyımm 2008ın aralık ayında bebegımı kucagıma alacagım ınşallah:teytey:

hadi hayırlısı bende 2007 aralık annesiyim 4,5 aylık oldu kızım teyzeleri çok güzel bir duygu hepinizinkini Allahım tamamına erdirsin sağ salim kavuşun bebeklerinize....

hadi hayırlısı bende 2007 aralık annesiyim 4,5 aylık oldu kızım teyzeleri çok güzel bir duygu hepinizinkini Allahım tamamına erdirsin sağ salim kavuşun bebeklerinize....

ayy ne guzel sabırsızlanıyorumm bende dogsun hayırlısıylaaa:emir_bebek:

kızlra ben de aralık annesi olacağım inş beş hafta beş günlük hamileyim

bende aralık annesi olucam inş. 8 haftalık bakalım kış bebişleri nasıl olucak:dance:

ALLAH inşallah sonuna kadar gitmemizi nasip eder ben pazartesi dr gidicem büyük ihtimalle kalp atışlarını görürüz dedi dr geçen cuma gittim kesecik gözüktü 5 haftalık demişti dr pazartesi 6+3 günlük olacak bakalım hayırlısı artık

kızlar bende 7+5 im dün hem kesemizi hemde kalp atışlarını duydum.çok güzel bir duygu.allahım herkese nasip etsin inş.

slm kızlar bende 4 haftalık hamileyim haftaya keseyi görmeye gidicem tahmini doğum tarihim 27 aralık

ne güzel aralık anneleri çoğalıyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

bende aralık annesi olcam ihşallah 5 haftalık bende Allah hepimize kucağımıza almayaı nasipeder ihşalalh

bende aralık annesi olcam inşallah Allah nasip ederse merhaba kızlar

Allahım cok merak ediyoum bne,cinsiyetlerini de öğreneceğimiz vakit gelsin bi an önce inş...

meraba arkadaslar bende aralik 25 yada 30 gibi anne olucam insallahhh..simdide cok heyecanliyim allahb hepimize bir an önce o duyguyu tattirsin.arkadaslar

X