Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları

Zeynep'cim nazar değmiş kızına kesin.Böcüklü elbisesine bayıldım.Tam yemelik bu kız.
DoRu'cum senin oğlan gittikçe yakışıklılaşıyor.Biraz büyüsün başlıcak çapkınlıklara:)Bu arada o mavi bebekli örtünün aynısından kundağı var benim kızımında.Anneannem ben doğmadan yapmış.Bir pembe,bir mavi.Ben ve kız kardeşim için kullanıp saklamış annem.Şimdi kızım için kullanıyorum.İnşallah kızımın bebeklerine saklayabilirim.

ısırcsm şimdi her yerini canım benim ya Allah nazarlardan saklasın 41 kere maşallah :ecrin_bebek:

benimki çapkınlığa başladı bile, kızları görmeye görsün hemen çapkın çapkın gülmeye başlıyor ve konuşmak ses çıkarmak için kendini parçalıyor, ama erkek gördümü hemen kaşları çatıyor, örtüde yeğenlerimden geldi şimdi onlar yirmili yaşlara yakınlar herhalde benim oğlandan sonra onların çocuklarını da büyütür bu gidişle

bu arada kızlar bütün bebişler çok tatlılar, hepsinin ayaklarını öpüyorum ( kendi oğlumada böyle yapıyorum mikrobik bir durum olmasın diye)

maşallah doru yaw çok yakışıklı senin oğlan kızım olsa düşünmeden verirdim kız anneleri huuu kaçmaz bu yakışıklı

2 Aralık 2008 'de doğdu prensesimm...Duru Damla

Eklentiler

• $mini-100_0321.JPG
    28,1 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
büyük aşk:)
artık saliha betül hanım ayısına sarılarak uyumayı ögreniyor. tabii şimdilik boğulurum diye korktugumuz için yalnızca gündüzleri benim gözetimimde sarılıyor ayısına.. geceleri de kucak kucağa yatacapı günler gelecek:)

ay çok şeker duruyor maaşallah canım

Ay kızlar çok tatlı bu bebekleeeeerr!!!!!!Ben yerim onları tek tek!
Yalnız Betül'üm ayısıyla birlike bir numara:))))

tüm bebeklerimize maaşallah. Hepsi çok tatlılar. Allah nazarlardan saklasın adamelcim sen doruk beyin resmini nereye koydun ben görmedim. zeynep yazınca dikkatimi çekti. Biz de görmek istiyoruz tabi mmkünse.
Öptük hepinizi ve meleklerinizi oğlumla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…