Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları

Ay valla hepside ne kadar şirin ve güzeller maşallah suphanallah tebarekeallah nazar değmesin inş. tüm bebekleri toplayıp bebek bezi yada mama yada şampuan v.s. reklamlarda oynatsak olur reklam şirketi kurmaya bile değer. reklam ajanslarınamı başvursak? (BABALAR DUYMASIN)

ay ay coşmuş burası ne güzel ayol

bütün melekleri Allah nazarlardan korusun, hepsine maşallah
biz geri kalmayalım
edoşum bu senin için:) güzel bir alt açma keyfi:)

bu da güzel banyo keyfimizden.. pek mutlu oluyoruz banyo yaparken.. ah bi yaz gelse annesi onu balkonda leğenden çıkarmıycak ya hadi hayırlısı..

hepinizin bebeklerine massallah kızlar benden solemesi bebeklerinizi cirkin diye sevin annenin nazarı cok deger heleki bukadar tatlılarsa

Ballım maşallah kızına.Pembe takımı ne güzelmiş öyle.İkinci fotoda gerçekten oyuncak bebek gibi.
Perikizi maşallah canım çok komik şaşırmış,çok güldüm vallahi:)))
Burcutemur maşallah.Yeniyıl kıyafetini yesinler onun.
Serpilla maşallah ne güzel bebek bu böyle.Bu muydu emerken annesinin canını yakan?Bileziği pek yakışmış.
Wategirl maşallah bebeğine.Benim kızım da uyuyuncadudakları öyle duruyor.Yiyesi geliyor insanın.
Zeynep'cim maşallah bu kızın gözler eşek gözlü derler ya öyle olacak.
Fas n'aptın kızı namahrem fotolarını koymuşun:)))))Maşşşşaaaalllaaah.Yine güldürdü beni kerata.

Gözlerim yaşardı fotoğraflara bakarken.Çok duygulandım.Sanki hepsini ben doğurmuşum gibi:)))))

Son düzenleme:
bu arada küçük boy resim nasıl koyuluyo ben bilemediğime büyük boy oldu benim minik kızımın resmide.

Resimleri yüklediğimiz sayfada resmin boyutları yazıyor canım.Onu değiştirirsen küçük olur.Resmin büyük olduğu mesajını edit tuşuyla bi değiştirip dene bakalım olcak mı.

ayyy valla çok güzeller yaaa maşallah
bugün tv de show tv kanalında sabah programında gördüm bursada bir hastane hani altın günü olurya öyle emzirme günü düzenlemişler bir sürü anne ve bebeği vardı hastaneden hemşireler gelip annelere bilgiler veriyormuş hemde anneler karşılıklı tanışıp bilgilerini aktarıyolarmış. çok hoşuma gitti. keşke bizde aynı şehirde olsakta böyle gün yapıp tanışıp kaynaşsak ne güzel olur.

Kelebeğim ben de show tv'yi izliyorum.Bebekler çok şeker.
Aynı şey aklıma geldi benim de.Keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık da böyle günler düzenleyebilseydik.Biz ikimiz buluşur yaparız artık:)

....................................................

Son düzenleme:
yirim siziiiiiiiiiiiiiiiiiii ya.popnuzu kaşıyın

ahahah güldürdün beni sen çok yaşa ilkim kaydirigubbakcemile3

ya maşallah bu yavrulara ya..
çok çok masum,çok da güzeller..hepsi cennetten çıkma bunların..

ha bu arada hiç ankarada olan yok mu ya..
kaynaşsak,buluşsak:jeyyar:

evet yaaaa keşke görüşebilsek ama olsun sanal arkadaşlıklarda güzel msn dende görüşebiliriz aslında isteyen olursa özelden adresini gönderebilir bebeklerden bil. oturmaya fırsat kalırsa tabiii...

güzel kızım biz temizlik yaparken biziz hiç üzmedi teyzeleri mışıl mışıl melekler gibi uyudu

hepsine maşallah süphanallah Allahım nazarlardan saklasın hepsi okadar güzelki insan bakmaya kıyamıyo bebeklerini terkedip gidenlere hayret ediyorum

kızlar maaşallah bebeklere nazar değmesin bende kızımın resmini yakında koyacağım

çok tatlılar güzel melekler hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…