2008 Aralık Anneleri

kızlar bende aile arkadaşlarla kutlamayı düşünüyorum pasta olarakta 1 yaş pastası alıcam ama ilk doğumgünü hediyesi olarak şu isme özel kitaplardan yaptırmayı düşünüyorum

aa evet o kitaplar çok güzel, ablam kızlarıma yaptırmış, çok anlamlı çok güzel :)

kızlar bende aile arkadaşlarla kutlamayı düşünüyorum pasta olarakta 1 yaş pastası alıcam ama ilk doğumgünü hediyesi olarak şu isme özel kitaplardan yaptırmayı düşünüyorum

nasıl kitaplar canım
linki varsa atarmısınnn
CADIARZU

1 yaş pastası nasıl bişey kazeem , özelmi oluyor, hiç duymamışım ben:nazar:

niye gülüyon kız essahtan diyom bak bir meme var maşallah cocuk kafası kadar hele göbek en ufak kıpırtıta muhallebi gibi titriyo azer bülbül gibim cok fena oldum yavvvvvvvvvvvvvv

benzetmene güldüm valla ay bende tam 24 kilo almıştım kabus gibi şişliklerim vardı doğumdan sonra adeta ayaklarımı sever oldum şişlikler indikten sonra ama şimdi hepsi gitti şükürki

benzetmene güldüm valla ay bende tam 24 kilo almıştım kabus gibi şişliklerim vardı doğumdan sonra adeta ayaklarımı sever oldum şişlikler indikten sonra ama şimdi hepsi gitti şükürki

ay evet ya,
ödemin kralı vardı bende de..
ben de 2 ya boyunca falan ayaklarıma baktım baktım sevdim,
ne kibar ayaklarım varmış diye kaydirigubbakcemile3

Pipa-Pipa Kişisel Çocuk Kitapları

bizimkiler bunlardan,

anlatayım biraz:)

kapağı açıyorsun Baharın resmi (Cemreninde ayrı bir kitabı var)

hikayede baş kahraman bahar,

hikaye bitiyor en son sayfada bu kitap teyzesi X'in Baharına armağanıdır yazıyor (istediğin mesajı yazabilirsin buraya)

çok hoş, çok anlamlı, hediyeyi aldığımızda çok duygulanmıştım :)

wışşşşşşşşşşşşşş bütün güzel analar bacılar toplanmış
şaştım bu işe bir yaz geçti yaffffffff
bütün kızlar toplandık toplandık laelaelaelaelae

http://www.pipapipa.com
ne demek kızlar hemen yolladım

Pipa-Pipa Kişisel Çocuk Kitapları

bizimkiler bunlardan,

anlatayım biraz:)

kapağı açıyorsun Baharın resmi (Cemreninde ayrı bir kitabı var)

hikayede baş kahraman bahar,

hikaye bitiyor en son sayfada bu kitap teyzesi X'in Baharına armağanıdır yazıyor (istediğin mesajı yazabilirsin buraya)

çok hoş, çok anlamlı, hediyeyi aldığımızda çok duygulanmıştım :)

tşk kıslarrrŞeniz

ince bi detayyy
bibakalımmmCADIARZU

ewet benim gönderdiğim linkte o pipapipa.com bence ilk doğumgünü için çok anlamlı hediye ama hikayeyi seçemedim :bbo:

X