2008 Anneleri Isimleri Düşündünüzmü??

herkeze selem ....benim bebeğim kız olacak..adı hasret...çokkkk bekletti bizi çokkk..5 yıl bebek hasreti çektik....

Herkese merhaba,
Ben de yeniyim. Seni çok tebrik ederim. allah bize de o günleri göstersin inşallah. Ben kız pek düşünmedim açıkçası ama erkek olurs isminin Poyraz olmasını isterim. Kız olursa da belki Rüzgar..

teşekkür ederim myangel.Allah gönlüne göre versin inş.düşündüğün isimler çok güzell gerçekten

Amin canım. Hepimizin inşallah. Tabiki ilk başta sağlık ama gönlümden geçeni de Allah'dan saklayacak değilim. Umarım birgün bizler de senin gibi doğum tarihi hesabı yaparız. Kendine iyi bak. Herkese iyi akşamlar

herkeze selem ....benim bebeğim kız olacak..adı hasret...çokkkk bekletti bizi çokkk..5 yıl bebek hasreti çektik....

gözün aydın canım çok mutlu oldum beklemene değmiş canım inşallah sağ salim hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım...:1hug:

Bende bugün öğrendim oğlum oluyooo..Adını çoktan düşündük içimize doğmuştu sanki.İsmi Eren Barış olucak inşallah

bende en sonunda bir isime karar verdim .. daha dogrusu babasiyla birlikte en begendigimiz isimler arasinda cekilis yaptik .. ve oglumun adi EFE olacak :)

hayırlısı olsun askito adıyla büyüüsn inşallah biz hala karasısızz bi karar verebilsek arasla poyraz ve demir arasında gelip gidiyoruz:))

mrb arkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim ama bebişim göstermedi herkez kız diyor ama hayırlı sağlık bebek versin allah bu 2 çocuğum olacak inşallah 1 .si erkek bende şimdiden kız olursa ne koyayım diye bakınıyorum anlamının güzel olmasını istiyorum oğlumun ismi oğuz taha tahanın anlamı ALLAH LA peygamberimiz arasındaki şifreymişhepiniz bebekleri sağlık lı sıhhatli doğarlar inşallah

ya kızlar bende oğluşuma bi isim buldum BATUĞ anlamıda üstün yetenekli gücünü yetiren ama babamız kabul etmedi ya ben çok istiyorum BATUĞ diye seviyorum göbüşümü eşimi nasıl ikna edeceğim bu arada benim ismimde TUĞBA terside BATUĞ :)))))

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Heyyyyyyyyyy Içime Dogan Oldu Dr Da Dedim Bak Annenin Içine Dogan Olurmuş
Herkes Kiz Dedi Yediklerime Ve Karnimin şekline Göre Ama Ama Oğlum Olacak Dün Eve Geldim 3 Kere Daha Izledim Görüntülerini Dr özellikle Pipisini Göstedi Babasi Görsün Dedi Eşimle O An çok Sevindik çok .... Isim Düşünüyozzz.. 25 Temmuz Yada Sonrasi Bekliyoz Ogluşumuzu ....rabbim Sonunu Gösterir Inş.saglikli Bir şeklde Hepimize.. öptümmm Tüm Anne Adaylarini...

hayırlısı olsun yelsancım çok sewindim hayırlısıyla kucaklarımaz alalım inşallah bebişlerimizi...

X