- 1 Mayıs 2007
- 191
- 7
- 116
- Konu Sahibi NXIXLXSXAH
-
evet canim kesin olarak ögrendik .. zaten erkek cocuk kendini erken belli edermis .. bugün randevun yanlis okumadiysam ..
mutlaka yaz bende merak ettim simdi laelaelaelaelae
haa bu arada o kadar net ki pipisinin resmini bile cekti lülülülülülülülülülülülülülülülülülü:roflol:
canım valla bende bugün bir heves cinsiyet öğrenicem diye gittim ama malesef doktorum şimdi belli olmaz dedi ve 15 şubata randevu verdi.yani 4.5 aylıkken belli olurmuş ancak.sizler nasıl öğrendiniz çok şaşırdım vallahi.ama onu bir ay sonra gördümya o bana yetti canım birde tekme atıyordu sürekli bacaklarını ellerini oynatmasını eşimle birlikte çok net gördüm çok mutlu oldum.hayırlısı bakalım bence erkek ama allah bilir.hayırlısı olsun inşallah.
kızlar benimki erkek galiba :))))))))çıkıntı göründü
Kızlar kızınız olursa eftun efsane rüya veya nehir isimlerini düşünebilirsiniz. Ben kızım olursa nehir veya rüya koymayı düşünüyorum.Nehir ismi çok hoşuma gidiyor. efsane eftun ismini koyamıyorum çünkü arkadaşlarımın ismi. Rüyayıda eşim bana rüya gibi bir düğün rüya gibi bir balayı yaşattığın için istiyorum. Bir kızım olursa oda rüya gibi olsun diyorum ama bilemiyorum. Sizinde bu konuda yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum..
bence cok güzel bagdastirmissin canim rüya harika bir isim zaten ..
bir sakinca görmüyorum koyabilirsin benden sana izin :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?