- 16 Eylül 2008
- 81
- 1
- 40
- Konu Sahibi reyhan1302
bebişleriniz gündüz kaç öğün uyuyor benimki iki ama cok zor uykuya dalıyor ınatlasıyor benımle.bır öğün denedım ama daha cok kucuk gıbı gelıyo sızınkıler nasıl uyku saatlerınızı yazarmısınız .tşk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebişleriniz gündüz kaç öğün uyuyor benimki iki ama cok zor uykuya dalıyor ınatlasıyor benımle.bır öğün denedım ama daha cok kucuk gıbı gelıyo sızınkıler nasıl uyku saatlerınızı yazarmısınız .tşk
yağmurcum hani bir ayagım onun beşiğinde bir ayağım yatağımda demişin ya cok güldüm wallaa
Ege de bizim yanımızda yatarken ilk zamanlar bende öyleydim eşim hep gülerdi bana :roflol:
canım senin işinde zor walla hem anne sütü alıyo bi bakımdan cok iyi ama bir taraftan da artık ona cerez gibi geliyordur tabi sık sık acıkır dimi
kızım gece 11-12 gibi zar zor uyuyor....gece 3te tık ayakta...sabah 7ye kadar.....1,5aydır bu böyle.....7de uyuyor 1saat sonra uyanıyor....gündüz de 2saat uykusu var....ayakta hayalet oldum....neler denemedik kii.....faydasız.............