2008 ağustos anneleri uyku düzenleriniz nasıl yardım lütfen

reyhan1302

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
81
1
40
bebişleriniz gündüz kaç öğün uyuyor benimki iki ama cok zor uykuya dalıyor ınatlasıyor benımle.bır öğün denedım ama daha cok kucuk gıbı gelıyo sızınkıler nasıl uyku saatlerınızı yazarmısınız .tşk

ben uykusuzluktan ölüyorum . dünde iki yada 3 kez uyuyor ama kısa surelı. gece uykusuna yatırdıgım zaman ılk ıkı saat yarım saatte bır kalkıyr gece bugunlerde ozellıkle oturup baslıyor ağlamaya nedensız yere. yatagına koyuyorn gece yanıma alıyorum nafıle atesı yok hıcbıseyı yok doktora götürdüm bu zamanlarda böyle seyler olabılıyor yapacak bısey yok dedı. ama tukendımyanı artık. zaten cok zor uyuyan bır cocuk.nolcak bılmıyorum

canım seni cok ıyı anlıyorum uykuya cok zor dalıyor evdekılerın nefes alısını duyup kalkıyor
artık ne yapacagımı bılmıyorum.ya ben ya evdekıler yada irem bayılacak bı gun umarım gecıcı bı surectır Allah hepimize sabır yavrularımızada sıhhat versin

gündüz 2 kere uyursa kısa kısa uyuyor.1 kere uyursa 3 saati uykuda geçiriyor..gecede 1 kere uyanıyor aptamil içip tekrar uyuyor..

sanberk gunduz 1 kez 3 saat uyur.gece 1-2 kez su icin uyanir.aksam 20.30 uyumus olur sabah 7.30 uyaniyor.Ortalama 24 saatten 14 uyukuda geciriyor.

benim oglusumda 1 yasına geldiği ay gündüz uykusunu 1 e düşürdü
bende cok sasırmıştım daha küçüksün 1 kere yetmez diye kaydirigubbakcemile3
ama maalesef 1 kere uyuyor artık bende kabullendim durumu

akşam 21.00 gibi gece uykusuna yatıyor
sabah 09.00 - 09.30 gibi uyanıyor ( tabi gece de kalkıyor acıkıp)
saat 13.00 - 14.00 arası gündüz uykusuna yatıyor
ortalama da 3 saat uyur yatınca

benimkiler uyandıktan 2 saat sonra tekrara uyurlar öğleden sonra tekrar uyurlar yani günde 2 kere canım

canım günde 2 kere demişsin ya peki toplamda kaç saat uyumuş oluyolar
benimki 1 kere uyuyor ya o yüzden soruyorum

Bizim doğduğumzdan beri uyku problemimiz büyük....hertürlü sesten etkileniyoruz...evin zillerini kapattık kapıya yazı astım telefonlarımın sesi sürekli kapalı...1 yaşına kadar gündüzleri 2-3 satte bir 10 dk lık şekerlemelr yaparak sadece memede uyurdu...saatlerce sallardım yatağa koyunca uyanırdı...gecede 9.aya kadar gazımız geçmedği için sabaha kadar fön makinasıyla yada masajla ancak uyurduk...yaşından sonra biraz daha düzene girdik gibi...gündüzleri erken uyanırsa iki kere uyuyo birer saatlik...geceleride yanıma aldığım içim uyku yüzü gördüm gibi...eskiden bir ayağım beşiğinde bir ayağım karyoladaydı...şimdide çok sık uyanıyo emdiği için ama en azından yanımda olduğu için emip emip dönüp yatıyo..uykumçok açılmadığı için tekrar uyuyabiliyorum....uyku saatlerimiz yok ama...bir ara 9:30 da yatıp sabah 8 gibi uyanıyodu...şimdi sabah 10 gibi uyanıp gece 11 de ancak uyuyo...uyku düzenini bilr kendi ayarlıyo...resmen her yönden esir almış durumda bizi...

yağmurcum hani bir ayagım onun beşiğinde bir ayağım yatağımda demişin ya cok güldüm wallaa
Ege de bizim yanımızda yatarken ilk zamanlar bende öyleydim eşim hep gülerdi bana :roflol:
canım senin işinde zor walla hem anne sütü alıyo bi bakımdan cok iyi ama bir taraftan da artık ona cerez gibi geliyordur tabi sık sık acıkır dimi

rumuzcum mesela saat 7:30 gibi uyanıyorlardı 9:30 10:00 gibi tekrar uyuyorlar 11:30 12:00 gibi kalkıyorlar3 gibi tekrar uyuyorlar tabi saatleri uyanışlarına göre değişiyor

yağmurcum hani bir ayagım onun beşiğinde bir ayağım yatağımda demişin ya cok güldüm wallaa
Ege de bizim yanımızda yatarken ilk zamanlar bende öyleydim eşim hep gülerdi bana :roflol:
canım senin işinde zor walla hem anne sütü alıyo bi bakımdan cok iyi ama bir taraftan da artık ona cerez gibi geliyordur tabi sık sık acıkır dimi

Sorma canım ya sorma öyle zorlanıyorumki anlatamam...yemeğe karşı çok istahsız tek derdi meme...3-5 kaşık alıp sadece emmek istiyo..kessem kıyamıyorum kesmesem hem ben çok yıpranıyorum hemde kendi aç kalıyo gibi bana...gecelerimiz ayrı kabus zaten...göğüslerim hep açıkta kapatmaya eriniyorum artık...dönüp dünüp emmek istiyo çünki...bazen çok sinirleniyorum inan uyku arasında yeter oğlum yeter ya bırak birazda ben uyuyayım diye bağırıyorum artık...anlıyoki hemen dönüp yatıyo valla....

kızım gece 11-12 gibi zar zor uyuyor....gece 3te tık ayakta...sabah 7ye kadar.....1,5aydır bu böyle.....7de uyuyor 1saat sonra uyanıyor....gündüz de 2saat uykusu var....ayakta hayalet oldum....neler denemedik kii.....faydasız.............

kızım gece 11-12 gibi zar zor uyuyor....gece 3te tık ayakta...sabah 7ye kadar.....1,5aydır bu böyle.....7de uyuyor 1saat sonra uyanıyor....gündüz de 2saat uykusu var....ayakta hayalet oldum....neler denemedik kii.....faydasız.............

Allah Allah vardır canım bir sıkıntısı...diş falan mı çıkarıyor acaba...

benim oğlumda aynı çok zor uyuyor gece uykusundada çok kolay uyanıoo ama emdiği için bir sey yapamıomm

X