Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba anneler ben temuz annelerden kopiye çekip ben de buluşalım diyorum.Ben İstanbul avropa yakasında oturuyorum Çapada.Hepimizin orta bir yer ve gün bolup buluşalım mı.Ne dersiniz.
fikriyecim çok güzel düşünmüşsün bende hep buluşmalara bakıp iç geçiriyorum. yalnız 2008 anneleri topiğinde aktif kişi sayısı az ve sanırım senden başka bir tek yağmur25. ben zonguldaktayım(((
Bende varım arkadaşlar...gerçekten çok hoş olur..Senecim senin gelebilmeni gerçekten çok isterdim seni çok merak ediyorum çünki...yıldızlada yeni tanıştık ama oda Bursadaymış bizdekide ne şans...
Bende varım arkadaşlar...gerçekten çok hoş olur..Senecim senin gelebilmeni gerçekten çok isterdim seni çok merak ediyorum çünki...yıldızlada yeni tanıştık ama oda Bursadaymış bizdekide ne şans...