Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları 2007 doğumlu mecburen ilkokullu cocuklar

İyi hoş güzel ama zaten ilkokul 1de anasınıfı düzeyinde eğitim verilcekmiş 5 yasındaki cocuga hemen matematik işlermleri öğretcek değiller ya ...

Raporlar hastanelerin bilgisayarlarında var. Sadece çocuk ismini değiştirip basıyorlar.
Doktorlar genelde zorluk çıkarmıyor diye biliyorum.
Normal bir muayene için gidip o esnada okula kayıt olmasın diye rapor isteyen ve o şekilde bile alan var.

Çok şükür benim kızım Ekim d.lu ihtiyacımız olmadı rapora.

arkadaşlar bugün çocuk gelişim uzmanına gittm. kızımı yalnız olarak bir teste aldı. ben dışarda bekledim. testin adı "frostig görsel algı testi"nedir ben bilmiyorum bilgsi olan varmı bu testle ilgili. neyse sonuçta odaya girdim ve bana testin sonucunun kızımda tam sınırda çıktığını söyledi. ve raporu veriyim dedi.yani biraz yüksek çıksaydı sınırı geçseyd vermeyecekt heralde. şimdi raporu aldım gittim bizi yönlendiren çocuk doktoruna imzalatttım.artık okula vericem işte. acaba bu test okul siicline işlenir ve ilerde karşısına çıkarmı şimdi de bu konu kafamı karıştırıyor. darııs diğer rapor almak isteyenlerin başına

Endişe etmeyin hiç bir sorun olmaz bu bir heyet raporu değil 5.5 yaşındaki cocuğunda sicil kaydı olmaz zaten,sen 5.5 yaşında yalnız tuvalete gidemiyordun.annenden ayrılmak istemiyordun kalabalıktan korkuyordun,okulun lavobosuna yetişemiyodun diye kimse birini eleştiremez.Okul müdürü bana bu konuda endişeli velilerin geldiğini ama asla bu raporların böyle bir sorun oluşturmayacağını söyledi, kimsenin raporunda zeka geriliği falan yazmıyor sadece yaşları gereği ilkokula uygun değiller

arkadaşlar dun ıtıbarıyla okulagıttık kesın kayıt ıcın tabı kafada bınbır turlu sorularla mudurumuzde ımkan varsa rapor alın dedı ve bızde eşimle ona karar verdık mudur bunun sadece 1 senelık rapor oldugunu ve önumuze cıkmayacagından bahsettı
kızlar ne olur dua edın bızde bu raporu alalaım hıc bışey umrumda degıl tek ıstedgım kızımın bu sne anaokuluna gıtmesı elımden gelenı yapııcam sızlerde dua edın kızım ıcın

ARKADAŞLAR COK ŞUKUR RAPORUMU ALDIM derken evıın dıbındekı anaokuluna gıttgımde husrana ugradım kayıtlar hazıranda dolmuş ve eger telep olursa sabahcı grubunda yer olabılecsgnden bahsettıler bende başka bı okula yaptırdım kzıımın kaydını he öğlencı servısle gdıdıp gelıcek ama en azından ıcım rahat 1 e başlamıcak
ayrıca arkadaşları başbakanımız tarafından evlatlarımıza ıhanet etmeklede nıtelendırdırdık avlatlarımıza gerızekalı dıormuşuz ben dıcek laf bıle bulamıyorum

çok sevindim valla adınıza,bu seneki handigapın içine çocuğunuzu sokmadığınız için.bende çıkan haberlere hiç şaşırmıyorum artık...

çok sevindim hayırlısı olsun.Boşverin onlar kendi denizlerinde boğuluyorlar ve komik duruma düşüyorlar hesapları tutmadığı için saldırıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…