Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi hoş güzel ama zaten ilkokul 1de anasınıfı düzeyinde eğitim verilcekmiş 5 yasındaki cocuga hemen matematik işlermleri öğretcek değiller ya ...
tamam o zaman siz gönderirsiniz 5.5 yaşında cocuğunuz varsa.
olursa gönderirim zaten yasalardan kacmam
arkadaşlar bugün çocuk gelişim uzmanına gittm. kızımı yalnız olarak bir teste aldı. ben dışarda bekledim. testin adı "frostig görsel algı testi"nedir ben bilmiyorum bilgsi olan varmı bu testle ilgili. neyse sonuçta odaya girdim ve bana testin sonucunun kızımda tam sınırda çıktığını söyledi. ve raporu veriyim dedi.yani biraz yüksek çıksaydı sınırı geçseyd vermeyecekt heralde. şimdi raporu aldım gittim bizi yönlendiren çocuk doktoruna imzalatttım.artık okula vericem işte. acaba bu test okul siicline işlenir ve ilerde karşısına çıkarmı şimdi de bu konu kafamı karıştırıyor. darııs diğer rapor almak isteyenlerin başına
ARKADAŞLAR COK ŞUKUR RAPORUMU ALDIM derken evıın dıbındekı anaokuluna gıttgımde husrana ugradım kayıtlar hazıranda dolmuş ve eger telep olursa sabahcı grubunda yer olabılecsgnden bahsettıler bende başka bı okula yaptırdım kzıımın kaydını he öğlencı servısle gdıdıp gelıcek ama en azından ıcım rahat 1 e başlamıcak
ayrıca arkadaşları başbakanımız tarafından evlatlarımıza ıhanet etmeklede nıtelendırdırdık avlatlarımıza gerızekalı dıormuşuz ben dıcek laf bıle bulamıyorum
ARKADAŞLAR COK ŞUKUR RAPORUMU ALDIM derken evıın dıbındekı anaokuluna gıttgımde husrana ugradım kayıtlar hazıranda dolmuş ve eger telep olursa sabahcı grubunda yer olabılecsgnden bahsettıler bende başka bı okula yaptırdım kzıımın kaydını he öğlencı servısle gdıdıp gelıcek ama en azından ıcım rahat 1 e başlamıcak
ayrıca arkadaşları başbakanımız tarafından evlatlarımıza ıhanet etmeklede nıtelendırdırdık avlatlarımıza gerızekalı dıormuşuz ben dıcek laf bıle bulamıyorum