İlerde bu cocuğunuz için sorun olmaz mı ? mesel yasıtlarıyla aynı sınıfta olmayacak .. neden eğitimden kacıyorsunuz onu anlamadım ? tabi 5 yasında bi cocuk için cook erken ama o doğru olmayan raporlarla sonra sıkıntı cekerseniz? yada cocuğunuz dışlanırsa ?
cnm fızıksel olsad alırdım ama zıhınsel olarak asla almayı duşunmuyorum offfffffffff nedır bızım bu sanssızlıgımız yavrularızda gıtseydı anaokulunu ne olurdu ocak subat mart ne garıp bu ayrımı yapmak
Saçma sapan sistemin saçma sapan insanları minnacık çocukları alet ediyorlar emellerine.
Gözünüz aydın rapor almışsınız. Ama ya alamayanlar. ???
izmirde rapor almak isteyenlere duyurulur behçet uz çocuk hastanesinden bugün rapor aldım;oğlumu anasınıfına yazdıracağım.Raporda öz bakım becerileri ve fiziksel gelişimi ilkokula uygun değildir yazıyo.
cnm prosedur nasıl işledı anlatabılırmısın bana
ben rapor alamadım. devlet hastanesinde çocuk doktoruna gittm. durumu söyledim. kalktı kıızmın kilo ve boyunu ölçtü. üniveristeye gider bu dedi. sonra oturdu. beni "çocuk gelişim uzmanı"na yönlendirdi. pazt gdecem. neden diye sorunca "ben bişey yapamam,çocuk gelşim uzmanı testler uygalayacak. ona göre rapoor verecektiir"dedi. haberlerde gördüm zaten denver testiymiş o. soğuk-sıcak,büyük-küçük ,kare üçgen gibi kavramları göstertiyolarmış cocuğa. benim kız anaokulu geçmişi de olduğundan testi geçer diye düşünüyorum. ben sahte rapor verr belki dye bi ümitle gidecem ama sanırım çocuk gerçekten hazır değilse o raporu veriyorlar benim olduğum yerde en azından.kaydımızın yapıldığı okulda 12 sınıf açılmış,25 kişilk sınıflar varmış bu biraz beni teselli ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?