2004'ten 2012'ye uzanan aşk hikayemiz sizlerle arkadaşlar :=)

Canım okudum aşk hikayenizi gerçekten çok güzelmiş nazar değmesin maş bence sevgilinin değerini bil böyle olan çok az kişi vardırAllah'ım bizde nasip etsin böyle bi evlilik böyle bi eş inş.

duygulandım bende

çok teşekkür ederim canım benim çok sağol.evet az kişi bu zamanda bulamıyor kimse böylesini.allahıma şükür yoksun kalmadım aşktan.

Canım okudum aşk hikayenizi gerçekten çok güzelmiş nazar değmesin maş bence sevgilinin değerini bil böyle olan çok az kişi vardırAllah'ım bizde nasip etsin böyle bi evlilik böyle bi eş inş.

canım duygulandım bende..

çok teşekkür ediyorumm.bu devirde zor böylesi evet.allaha şükür aşktan yoksun kalmadım hiç..

allah herkesin gönlüne göre versin:)

allah herkesin gönlüne göre versin:26:

yorum için teşekkür tatlım eline sağlık

masallah ılıskınıze bende esımle 12 yıldır birlikteyım . buzamanda askı bulmak kaybetmemek hala aynı tutku ve saugıyı korumak cokzor. bulan bızım gibi ınsanlar cıdden cok sanslı. buarada kac yıllık evlısın bebek varmı canım?

çok teşekkür ederim sağol canım kesinlikle katılıyorum sana,şanlıyız:))

sizede maşallah diyorum.haziranda 2 yılım dolacak canım,bebek yok..

masallah yaa cok imrendim,Allah nazardan saklasin,bizleri de boyle sevenlerle karsilastirsin insallah:))

2004 başlangıç
zamanla alışkanlık halini aldı dünyada bi tek o var sankı
hataları yaptıkları hep görmezden gelindi
veeeeeee olamaz artık denildi
2012 bitiş
insan alışınca bitirmesi zor oluyor

çooook geç verilmiş bi karar niye bu zaman kadar bekledim cevabını bende bilmiyorum

ben aşka değilde bitirmeye geç kalanlardanım

kader kısmet bu işler canım alnında yazılı ise olur değilse olmaz

Halada çok seviyorum. Sevgi bitmiyor gercekten sevebildiğine inandıysan eğer.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…