valla benim kiz süslensin oyun oynasin oda yatagini zor düzler .odasini falan kendilerne toplatiririm oda abisine yaptirir canim istemiyor der.abiside ondan yanlizca bir yas büyükBenimde oğlum 2004 doğumlu malesef her söylediğim konuya soruyla karşılık veriyor baygınlık geçirtiyor çoğu zaman hele yemek tam bir facia bizde
hadi yemek saati geldi yemeğimizi yiyelim diyorum offf yinemi yemek yicez sabah yemeği öğlen yemeği akşam yemeği bıktım artık hayattan diyor ne zaman yemek yemeyeceğim diye soruyor daha neler neler şimdi yeni moda çıktı allahım sabır ver bana bir şey isteğim hemen sabır ver öfff bıktım benım oğlum hep oynayacak ondan hiç bir şey istemiyeceksın sorumluluk almak istemiyor bilmıyorum nasıl olacak kesin okulda bizi büyük sorunlar beklıyor
valla benim kiz süslensin oyun oynasin oda yatagini zor düzler .odasini falan kendilerne toplatiririm oda abisine yaptirir canim istemiyor der.abiside ondan yanlizca bir yas büyük
ama oglumun bastan beri düzenliydi kiz ögle degil.demekki icten gelcek
bizimkindede sürekli bir itiraz var her ne ise bişey alınacak diyelim tamam al hadi 2 tane derim hayır 4 tane der eğer 4 tane al desem biliyorum 6 diyecekti ve bunun sonunda pazarlık başlar fikrimi değiştirmem 2 derim tekrar bizimki 3 e düşer bu sefer ben hiç derimkaydirigubbakcemile3 tamam 2 der bu su içerken kaç yudum olduğu içileceği için böyledir (akşamları fazla su içmesini istemiyorum bu yüzden pazarlık oluyor bunun içinde) bir diğeri mesela bişey sorar (kafasında sorduğu şeyin yanıtı muhakkak vardır) sade ve kolay anlaşılır biçimde anlatırım hayır öyle değil böyle derdelikafadulden mızıkçılık desen sorma gitsinnnn ve bunlarla bi şekilde uğraşmaktan alışkanlık haline döndü peki dediği anda eşimle birbirimize bakıyoruz acab bişeymi oldu hastamı çocuk filan diye:roflol:
ıki gündür bizim asıl sorunumuz kendini keşfetmeye başlaması çok zor bi durum sizlerdede varmı böyle bi durum varsa vazgeçirebildinizmi neler yaşadınız lütfen bende bu konuda yardım bekliyorum.
benimde 2004 doğumlu kızım var tatlı dille anlatınca dediklerimi yapar yoksa tam bir inatçı birde kardeşi oldu kızım huy değiştirmeye agrasif olmaya başladı ikisinin arasında dengeyi sağladığımızı düşünsekte yinede kıskanıyor
yemekte çok fazla su içiyor uyarsamda tatlı dille anlatsamda yinede bildiğini yapıyor biryere gidince onu almayalım dediğimde sesini çıkarmıyor Allahtan
bizimkindede sürekli bir itiraz var her ne ise bişey alınacak diyelim tamam al hadi 2 tane derim hayır 4 tane der eğer 4 tane al desem biliyorum 6 diyecekti ve bunun sonunda pazarlık başlar fikrimi değiştirmem 2 derim tekrar bizimki 3 e düşer bu sefer ben hiç derimkaydirigubbakcemile3 tamam 2 der bu su içerken kaç yudum olduğu içileceği için böyledir (akşamları fazla su içmesini istemiyorum bu yüzden pazarlık oluyor bunun içinde) bir diğeri mesela bişey sorar (kafasında sorduğu şeyin yanıtı muhakkak vardır) sade ve kolay anlaşılır biçimde anlatırım hayır öyle değil böyle derdelikafadulden mızıkçılık desen sorma gitsinnnn ve bunlarla bi şekilde uğraşmaktan alışkanlık haline döndü peki dediği anda eşimle birbirimize bakıyoruz acab bişeymi oldu hastamı çocuk filan diye:roflol:
İki gündür bizim asıl sorunumuz kendini keşfetmeye başlaması çok zor bi durum sizlerdede varmı böyle bi durum varsa vazgeçirebildinizmi neler yaşadınız lütfen bende bu konuda yardım bekliyorum.
selam hanımlarr
benimde 2004 doğumlu yakışıklı bir oğlum varr. ama bu sene çok yaramaz olduu. her yapma dediğimiz şeye illaki neden ? diye bi soruyla karşılık veriyoo şimdide bunu huy edindi kendine anlatıyoruz güzelce şundan bundan diye tamam diyo sonra başka bişey olunca yine aynı şeylerle karşıyoruz. kısmetse 10 gün sonra anaokuluna başlıyor. işallah biraz düzene girecek o zaman . a.s
Seninde evladını ALLAH bağışlasın canım. Onların pazarlıklarına kanıp bikere yakayı ele verirsek dahada kurtaramayız zatenkaydirigubbakcemile3 Okuluda hayırlı olsun inşallah bizimkide aynen pazartesi başlıyor okula gittiğimizde öğretmenlere tanışmak için hocalardan birtanesini gösterip işte bu seni mum eder dedim kim kimi mum ediyormuş görürüz dedidelikafadulden okula başlayınca biraz düzene girer demişsinkaydirigubbakcemile3 kim düzene girecek ben merak ediyorum oğlandan ümitli değilimde okul yönetimimi bizmi onu merak ediyorum:roflol::roflol:
benimde 2004lü bir kızım var benim kızım yaşıtlarına göre baya olgun bunuda çevremizde yaşıtı olmadığından kaynaklandığını düşünüyoruz o bakımdan bi sorunumuz yokta bizimde kıyafet sorunumuz var günde en az 6-7 kere kostüm değiştiriyo dolap düzeltmekten bıktım vallaa pazartesi anaokuluna başlıcak çok kokoş işimiz var yani allah kolaylık versin hepimize
maşallah canım allah bağışlasın yavrunuama kız çocukalrı genelde erkeklere göre daha uslu oluyolar arkadaşalrın kızları var onlrda çok uslular ama gel birde bizimkni zaptet delikafadulden ama seninde süsüyle başın dertte canım baksana çok süslü olacak cimcime demekki daha şimdiden böyle kıyafetler değiştirmeler falann zemuszemus ay yerim ben onları yaa cokacimcoook vallahi hayatım ne yaparlarsa yapsınlar dünyanın en değerli varlıklarıı:CüvCüv::1hug:
benimde 2004lü bir kızım var benim kızım yaşıtlarına göre baya olgun bunuda çevremizde yaşıtı olmadığından kaynaklandığını düşünüyoruz o bakımdan bi sorunumuz yokta bizimde kıyafet sorunumuz var günde en az 6-7 kere kostüm değiştiriyo dolap düzeltmekten bıktım vallaa pazartesi anaokuluna başlıcak çok kokoş işimiz var yani allah kolaylık versin hepimize
selam hanımlarr
benimde 2004 doğumlu yakışıklı bir oğlum varr. ama bu sene çok yaramaz olduu. her yapma dediğimiz şeye illaki neden ? diye bi soruyla karşılık veriyoo şimdide bunu huy edindi kendine anlatıyoruz güzelce şundan bundan diye tamam diyo sonra başka bişey olunca yine aynı şeylerle karşıyoruz. kısmetse 10 gün sonra anaokuluna başlıyor. işallah biraz düzene girecek o zaman . a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?