2001 yılından kalan turcell borcu

yasmincafe

Canımın Üçlüsü...
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
1.712
1.703
333
Arkadaşlar bu gün memleketteki amca çocuklarım aradı. Soyadı olan bütün akrabalara mesaj gelmiş bir numaradan ve içerik olarak da sayın....kişi bize ulaşsın diye. Neyse verdikleri numarayı aradım benim 2001 yılında kapattırdığım faturalı hatta ait borç kalmış ve haberim yok bu durumdan. Aradan 14 yıl geçmiş borcun var diyorlar. Telefona çıkan bayan 160 tl borcumun olduğunu ödemezsem 7000 tl olacağını söyledi. Kendisine adres değişikliği hiç yapmadığımı bu güne kadar hiç bir tebliğ almadığımı ve artık zamanaşımı olmasına rağmen neden şimdi böyle bir dava olduğunu sordum. Biraz şüphelendim avukatım sizi arasın dedim ve dosya numarası istedim. Bana tavrı hemen değişti avukatınız arasın ona veririm dedi. Bende bu dosya numarasına bana da vermek zorundasın dedim ve aldım numarayı. Yarın e devlet şifresiyle bakacam gerçekten böyle bir icra dosyası varmı. Avukatımı aradım hem zamanaşımı olacağını hemde tebliğ olması gerektiğini aksi taktirde bişey olmayacağını söyledi. Sizin böyle bir durumunuz oldumu.? Cezanın hapse dönüşeceğini bile söyledi arayan kişi. Doğruysa öderim sorun değil ama çok dolandırıcılık döndüğü için ülkede korktum açıkçası. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum...Şimdiden teşekkürler.

Büyük ihtimalle dolandırıcılıktır, yine de peşini bırakmayın tabi. Borcu olan bir hattı kapatamazlar ki,borcunu ödetip öyle kapatıyorlar

Keşke en yakın turkcell e gidip sorsaydınız.Onlar adınıza kayıtlı hatları görebiliyorlar.

böyle bir icra takibi varsa eğer tebligat gelmesi lazım. tebligat geldiğinde de zamanaşımına uğradığı gerekçesiyle itiraz edip takibi durdurursunuz.

bizi böyle dolandırıyorlar canım. benimde aveayayı kapattıktan 3 ay sonrasına fatura geldi. neye ödeyeceğim dedim. ödemedim. adamlar icra takibi yapmışlar. tabi avukat olduğumu bilmiyor garipler. itiraz ettim. avukat mektup göndermiş. ödeyin ödemezseniz şöyle olur böyle olur. tüm ofis gülme krizine girdik. lan karşılık bir mektupta biz yazalım dalga geçelim dedik. habire sekreteri arıyor. aradan 3 yıl geçmiş. eğer alacağınızda haklıysanız itirazın iptali davası açsaydınız. diye usulden bahsedince suratıma çat telefon kapandı. geri aradım numarayı. neye yüzüme kapatıyorsun diye sıraladım. bu sefer ben kapattım. inatla hala arıyorlar. telefon parası benim borcu! geçmiştir. hala gülüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…