200.000 rekorunu kırıyoruz ! 16:00 - 17:00 arası bu başlıktayız....

hıştttttttttttttttttttttttttttttt ne oluyor bakim burda öyle

off ya bekleyecekmiyiz şimdi

malesef,o saate kadar buralarda olursam hem eşim hemide çocuklar mahvederler beni.seslerini duyar gibiyim''açızzz yemek isterizzzz''onun için hoşçakalın güzellikler.öptüm kocaman hepinizi.

200.000 rekorunu geçersek sayıyı en yakın tahmin edene çok güzel 2 hediye vereceğiz. Sayı yarın 23:00 gibi netleşecek. Bu başlıktan tahminlerinizi yapabileceksiniz.

Örnek 201.150 gibi veya 210.400

çok pardon kızlar,yarın belli olacakmış.

malesef,o saate kadar buralarda olursam hem eşim hemide çocuklar mahvederler beni.seslerini duyar gibiyim''açızzz yemek isterizzzz''onun için hoşçakalın güzellikler.öptüm kocaman hepinizi.

burfurcum aynı dert bende de var
zaten son 10 dk. yetişebildim ,şimdi birde ne oldu diye merakdan beklemek istemiyorum ben gece bir daha yoklayayım burayı sanada kolay gelsin , afiyet bal şeker olsun cicim

sonucu merak ettim. rekoru kırdık mı acaba. inşallah kırmışızdır.

benim tahiminim 200 bini kılpayı kaçırdık:)gibime geliyor

200,011

Son düzenleme:
350.000 diyorum ve kaçıyorummm bayyyy

konser'e mi gidiyoruz yoksa matine' ye mi noliii burda :44::44::44::44::44:

burfurcum aynı dert bende de var
zaten son 10 dk. yetişebildim ,şimdi birde ne oldu diye merakdan beklemek istemiyorum ben gece bir daha yoklayayım burayı sanada kolay gelsin , afiyet bal şeker olsun cicim

teşekkürler canım.hayddin o zaman hepiniz Allah'a emanet olun.kolaylıklar diliyorum.:80::80::80:

bence 222.222 nasıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…