- 17 Nisan 2019
- 364
- 149
sagol canim sanada gecms olsun insallah kurtuluruz bu derttenVe cok gecmis olsun
Insallah ... yasin kacti canimsagol canim sanada gecms olsun insallah kurtuluruz bu dertten
benim 28 canim 3 kere ckti dondurttum cildiyeye 4.de yime kucuk bsey bu aralar ckmaya basladi artk ne yapcagmi sasrdim 4 defa ckar mi artk yeter dedim yaniInsallah ... yasin kacti canim
Geçmiş olsun canım birçok kişide maalesef bu hastalığa sahip.korkacak bişey yok benim bir yakınımda vardı hatta birlikte Dr gidip tedavisini yaptırdık korkma lütfen tedavini aksatma özellikle bağışıklık sistemini güçlendir.yakma işlemi yapılsın tekrar geçmiş olsunMerhaba arkadaslar evet maalesef bu yasta hpv virusune yakalandimevet korunmasiz iliski yasadigim icin cok pismanim ve suan cok korkuyorum. Bugun kadin dogum uzmanina kontrole gittigimde kalcamda ( makata yakin bolgede) cikan , benim sicaktan sikan sivilceker oldugunu sandigim 3-4 sigili gorunce bunlar HPV den kaynaklaniyor. 2 gun sonea gel test yaptiralim sonrada sigillerin yakilmasi icin sana tarih vericez dedi( basta 1 sigildi ama 4 aydir doktora gorunmedigim icin 3-4 adete cikti). Acikcasi daha hpv nin tam ne oldugunu bile bilmiyodum ve internette arastirinca rahim kanserine yol acabildigini okudum ve korkudan oluyorum desem yeridir... bazi forumlarda bayanlar hpv nin tedavi edilebilie bisey oldugunu, atlattiklarini vs yazmislar okudukca icim rahatliyor biraz ama sizede sormaya ihtiyacim var . Bu konusa bilginiz var mi nasil gecer veya asla gecmezmi
Cok tesekkur ederim evet bircok kiside oldugunu forumlardan gordum bende canim ancak tedavini oldan kastin nedir tam yani yakma islemi disinca yapicak bi tedavi yok diye biliyorum .. varmi ?Geçmiş olsun canım birçok kişide maalesef bu hastalığa sahip.korkacak bişey yok benim bir yakınımda vardı hatta birlikte Dr gidip tedavisini yaptırdık korkma lütfen tedavini aksatma özellikle bağışıklık sistemini güçlendir.yakma işlemi yapılsın tekrar geçmiş olsun
Yakma işlemiyle birlikte ilaç tedavisi uygulandı ve yaklaşık 3 ay kadar ilaç kullandı çok şükür geçti gayet iyi durumda. Sende bir prf görünsen belki daha iyi bir tedavi uygulanır geçmiş olsunCok tesekkur ederim evet bircok kiside oldugunu forumlardan gordum bende canim ancak tedavini oldan kastin nedir tam yani yakma islemi disinca yapicak bi tedavi yok diye biliyorum .. varmi ?
Ilacin adi me canim benim gittigim devlet doktoru tedavisi yok yaktir dedi gonderdiYakma işlemiyle birlikte ilaç tedavisi uygulandı ve yaklaşık 3 ay kadar ilaç kullandı çok şükür geçti gayet iyi durumda. Sende bir prf görünsen belki daha iyi bir tedavi uygulanır geçmiş olsun
Canım ilacın adını İnan bilmiyorum ama sorarım senin için şuan ki durumun nasılIlacin adi me canim benim gittigim devlet doktoru tedavisi yok yaktir dedi gonderdi
Tesekkur ederim smear test sonucu 10 gune cikiyor onu bekliyorum valla ogrenirsen cok iyi olur tesekkur ederim cokCanım ilacın adını İnan bilmiyorum ama sorarım senin için şuan ki durumun nasıl
Bende 7 aydır bu siğil belası var. Azalmadigi gibi bir de sayısını 50 e kadar arttırdı sanırım. Daha çok maakat etrafında. Gittiğim doktor hiçbir şekilde tip testi vs yaptırmadı. Tip testi araştırma Hastanesi'ne gitsem yapar mı ? Bir de dermatolojiye mı kadın doguma mı gitmek gerekiuor?