20 yaşında yüzüm sarkıyo

lilyumanemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
33
0
ya arkadaşlar kim görse beni yorgun halsiz mutsuz suratsız sanıyo halbuki öle değil yüzümde sarkmalar var bu yaşta krem kullanmak istemiyorum naneyi demleyip yüzüne sür sıkılaşır dediler dudak kenarlarım burun kenarlarım göz altlarım çok feci üniversiteye başlıycam nolur yardım edin küçük yerde yaşadığımdan öyle herşeyi alamıyorum da :S

Cilt tipin yağlı sanırım sarkma olduğuna göre ? yüzünü sıkılaştırmaya yönelik düzenli bakım yapmanı öneririm canım.

en azından maden suyunu buz kalıbında dondurup sabah yada akşamları yüzüne kompres yapabilrsn.

bende sırf bu konuyu açmak için bu topice gelmiştim :26: bende 24 yaşındayım bildiğin sarkmalar var artık yüzümde. burun kenarından aşagıya ınen cizgi yanaklarım çöktü maden suyu buz kalıplarındayı önermişsiniz ama yüzüm çok hassas ozellıkle soguga karsı napcam ben ya

bendede aynı sorun var cildim cok kuru kışıklıklar başladı heleda alın bölgemde çok var biraz zayıfım doğum geçirdikten sonra çok hızlı kilo kaybettim solgun duruyorum canlı renkli bir cildim olsun istiyorum ne yapabilirim arkadaşlar en azıncan kırışıklıklar azalmasada yenisi çıkmasın onada razıyım ben göz altılarım kararıyor maddı olanaklarım kısıtlı yani pahalı bir krem alamam en azından evde yapabileceğim bir maske bilen varsa aciiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllllllllll

1 yumurtanın sarısı, 1 çorba kaşığı yağsız süt tozu ve 1.5 tatlı kaşığı balı karıştırın. Karışım krem kıvamına gelince, boyun ve yüze sürün. 15-20 dakika sonra, önce ılık, ardından da soğuk suyla yıkayın. Cildiniz kuruysa bu maskeyle onu nemlendirebilirsiniz.

Kırışıklara: 1 yumurtanın akı, 1 küçük boy salatalık, 1 tatlı kaşığı taze krema, bulamaç haline getirilir. Karışım, çizgilerin üzerine sürülür, 20 dakika sonra ılık maden suyuyla temizlenir.

Canlandırıcı maske: 1 havucu sıkın. Muzu ezip havuç suyuna katın. Karışımı yüzünüze sürün ve 15-20 dakika bekletin. Sonra yıkayın. Ya da bir yumurtanın akını iyice çırpın, içine 1 tatlı kaşığı bal katıp iyice karıştırın. Yüzünüze sürün ve 15 dakika bekletin, sonra yıkayın.

Ayrıca eczanede EVİGEN ampul vr 5 tl filn onu kır sür cildine oda iyi geliyrmuş..:44:

bende 20 yasindayim ama yuzum sarktii yaaaa cok moralim bozuk nolur bilen varsa yardim etsin ne yapmaliyiz .mezolift 4.5 seans olursa ise yarar mi ? thermage 40 yas uzeri diolar ,ne yapacaimi sasirsim ya offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…