Merhaba lütfen yargılamadan anlamaya çalışın yorum yaparken hamile olduğumu unutmayın
3 senelik güzel bir ilişkim varken hamile kaldım ve ailelerimiz apar topar evlendirdiler ben hamile kalmadan önce kpss sınavına çalışıyordum araya evlilik girdi o telaşeler o stresli süreç ailelere açıklama derken sınav zamanım geldi ve kazanamayacağımı biliyorum ve 2 senede bir olan bir sınav (LİSE KPSS)
Ben bu yaşta kendime evde oturup çocuk bakmayı yakıştıramıyorum kendime konduramıyorum bir türlü en azından kendi akademik başarım olsaydı ailemi gururlandırırdım hemde kendimi ama şimdi hem bu yaşta bebek sahibi olucam hem de ev hanımı yaşıtlarımı gördükçe çok üzülüyorum yks sınavına girmiştim tıbbi sekreterlik kazandım 2 sene sonra onun sınavına giricem ama 2 sene boyunca ne yapıcam bu derdimi ne eşime söyleyebiliyorum ne de aileme bazen bebeğimden bile nefret ediyorum o olmasaydı çok güzel olurdu herşey diye ama onun olması da benim suçum zaten ama sonra trendyola girip minik minik patikler eldivenler alıyorum çok karışığım hamilelikde çok etkiledi 14. Haftamdayım