Göz Çevresi Bakımı 20 yas kremleri

burcuburcuu

Seven Ne YapmaZ!!
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
457
3
36
mrblar, 20 yasindayim, bana ne gibi goz kremlerini tavsiye edersiniz marka kullanim sekli kullanim suresi vs vs vs onerilerinizi bekliyorum((ayriyeten bi soru daha 20 yas cok mu erken goz kremi icin yoksa erken teshis dahami etkili olur?+))

tesekkurler..

canım ben 21 yaşındayım body shopun e vitamili göz çevresi kremini kullanıyorum 1 haftadır etkisi güzel nemleniyo geriliyo göz çevren felan..uygulaamam şu şekilde önce güzelce sürüyorum göz kapaklarıma felan iice msj yapar gibi sonra parmak uçlarımla pıt pıt yapıyorum ki kan dolaşımı saglansın diyee bu kadar canım..birde benm gözaltımda sorun yok canm ama ben gelecege yatırım olsun dedim eger morlukların varsa c vitaminini de öneriyorlar tatlım öptüm

ben de The Body Shop'un E vitaminli göz kreminden kullanıyorum cnm. 22 yaşındayım =)

nemlendirmek amaçlı. normalde sadece geceleri yatmadan önce sürüyorum. gündüz eğer makyaj yapacaksam veya gece çok az uyuduysam, sabah ta kullanıyorum. yani rutin günlerde sabah kullanmıyorum.

ben çok memnunum, çok kişiye de tavsiye ettim, ben de forumdan öğrenmiştim =))
fiyatı 30 TL cnm.

nisancım ben de senin tavsiyenle aldım bu kremi valla okadar memnunumki şimdi rahat rahta göz makyajı yapıyorum çok sagol canım benim öpüyomm senii

nisancım ben de senin tavsiyenle aldım bu kremi valla okadar memnunumki şimdi rahat rahta göz makyajı yapıyorum çok sagol canım benim öpüyomm senii

canım benim, çok sevindim =))
ben de piların tavsiyesiylen almışıdım...kendisi yok artık...:KK43:(

tskler peki gece ve gunduz kremlerini napiyosunuz, neler kullaniyosunuz malum yaslar genc korkuyoruz yan etki olmasin :KK66:hihoyyyt

ben de The Body Shop'un E vitaminli göz kreminden kullanıyorum cnm. 22 yaşındayım =)

nemlendirmek amaçlı. normalde sadece geceleri yatmadan önce sürüyorum. gündüz eğer makyaj yapacaksam veya gece çok az uyuduysam, sabah ta kullanıyorum. yani rutin günlerde sabah kullanmıyorum.

ben çok memnunum, çok kişiye de tavsiye ettim, ben de forumdan öğrenmiştim =))
fiyatı 30 TL cnm.

nerden temin edebiliriz bu kremi

pek bi bilgim yok bu konularda ama yaşlar çok genç henüz gözaltı kremi kullanmak için ben geçen gün aldım sebametin göz kremini ve tedirgin oluyorum sürerken 25 yaşındayım.
20-21 yaşında kullanmak pek dogru degil sanırım fisfisfis

bende 23 yaşındayım avonun solution göz nemlendirme kremini kullanmaya başladım çok ama çok az sürüyorum en azından kuru kalmasın nemlensin demi çizlileri nem belki açar

VICHY
THERMAL FIX YEUX

Su bazlı nemlendiricili göz çevresi bakım kremi. Yetkili eczanelerden bulabilirsiniz. Ben 22 yaşımda falan başlamıştım ama şimdi 27 yaşındayım ve DDF kullanmaya başladım. Ama genç ciltler için tavsiye ederim.

(Not: Adında belki hata yapmış olabilirim ama eczanedeki yetkiliye mutlaka danışın.)

canım ben 21 yaşındayım body shopun e vitamili göz çevresi kremini kullanıyorum 1 haftadır etkisi güzel nemleniyo geriliyo göz çevren felan..uygulaamam şu şekilde önce güzelce sürüyorum göz kapaklarıma felan iice msj yapar gibi sonra parmak uçlarımla pıt pıt yapıyorum ki kan dolaşımı saglansın diyee bu kadar canım..birde benm gözaltımda sorun yok canm ama ben gelecege yatırım olsun dedim eger morlukların varsa c vitaminini de öneriyorlar tatlım öptüm

bi resim koyar misin cnm merak ettim,
bi de maskarani ve rimelini cikarirken ne kullaniyosunn..benim cildim cok hassas ve karma CADIARZU

nerden temin edebiliriz bu kremi

Canım The Body Shop'un Edirnede mağazası yok :KK43: :çok üzgünüm:

Fakat, internet sitesinden ÜRün Siparişi bölümündeki numaradan telefonla sipariş verebilirsiniz. =) a.s
lgvitamineeyecream.jpg

burcucum nisancım koymuş resmini yukarda canım ,,göz makyajı için ben noutrgena nın (dogru yazdım inş)mavi kapaklı yag gibi bi losyonu var resim koyamıyorum canım ya açlmıyo bende nedense ,,onu kullanıyorum benmde gözlerim hassas canım ama degiştirmeyi düşünüyorum losyon olanlar daha anti alerjik oluyomuş

bende 21 yaşındayım e vitaminli krem kullanmak istiyorum ama cildimizi daha bu yaşlarda yormak da istemiyorummm yalnış mı düşünüyorum acabaaa?benneyaptımki

bende 21 yaşındayım e vitaminli krem kullanmak istiyorum ama cildimizi daha bu yaşlarda yormak da istemiyorummm yalnış mı düşünüyorum acabaaa?benneyaptımki

walaa canım aynı yaştayız seninle ben kullanıyorum çok da faydasını gördüm hem yapısı çok hafif su gibi (body shoptan bahsediyorum)yormaz canım merak etme göz çevresinin neme ihtiyacı var yoksa kuruluktan erken kırışırıs mazallah:Saruboceq:

X