20 yaş dişimi 1ay önce çektirdim hala apse oluyor

Quiselda

🦄
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
513
833
103
Merhaba hanımlar, ablalarım. 1 ay 18 gün önce altlı üstlü 2 tane yirmilik diş çektirdim ameliyat ile. Çünkü alttaki hem yarı gömük kök kısmı baya kıvrık ve sinire yakındı çene cerrahı çekmek zorunda kaldı. 1 ay 18 gün oldu ben tam 2 hafta önce ağzımı daha iyi açmaya başlayabildim çenem ağrıyordu ama artık tam açabiliyorum. Sorunum ise diş boşluğumun %50 si kapandı ama hala apse yapıyor arka tarafta. Boşluk varken ben yemek artıklarını da tek tük temizledim yani çok temizleyemedim bir yandan korktum da doğrusu, ama şimdi apse yapmış o çekilen yerin arkası ve esneyince o apseli yer ağrıyor,acaba ordaki yerleri tam temizleyememekten mi dolayı mı böyle oldu anlamadım. Bir de çok olmasa da diş taşı oluşmuş. Ablalarım, hanımlar sizce normal mi 1 buçuk ay oldu hala tam bir rahatlama yaşayamadım.

Cok geçmiş olsun sonradan kontrol edilince fark edilmedi mi? Bide gıda artıkları da tetiklemis olabilir. Apse tehlikeli gözardı etmeyiniz en kısa sürede tekrar kontrole gitmelisiniz.

En son dikiş aldırmaya gitmiiştim doktor öyle gördü bişey de demedi. Film çekilmedi sonrasında bazıları dişin yarısı ya da kökü kalmış olabilir yazmış ama doktor kıvrık kökleri bile gösterdi. Çok haklısınız bugün randevu alacağım teşekkür ediyorum
Geçmiş olsun.
Çekimler sonrası tekrar film çekilip bakıldı mı

Cok geçmiş olsun sonradan kontrol edilince fark edilmedi mi? Bide gıda artıkları da tetiklemis olabilir. Apse tehlikeli gözardı etmeyiniz en kısa sürede tekrar kontrole gitmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…