• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 saat süt saklama

mybabyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
8
0
36
Antalya
merhaba arkadaslar, bu konuyu başka bir bölümde de acmıstım ama burada olmasının daha uygun olacağını düşündüğüm için burada da yazıyorum.
Arkadaşlar, 45 günlük bebeğim var. ekim ayında doktora derslerim başladığı ve şehir dışına çıkmam gerektiği için, gittiğim şehirde gün içinde ara ara sütümü sağıp toplamda yaklaşık 20 saat sütümü saklamam gerekiyor. bunun için kullanılabilecek bir araç/termos biliyor musunuz? okulda kantin ya da cay ocagının buzdolabını, otobüstede otobüsün soğutucusunu kullanabilirim sanırım.. ama yine de aralarda (otogara ulaşana kadar falan) ne yapabilirim? lütfen yorumlarınızı ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız? teşekkür ederim..

canım20 saat bu dolabında kalabilir

ya da önce iyice soğut

sonra 3-4 tane pet şişeye su koy derin dondurusuda buz yap

seyahat sırasında bu buzların arasına sütünü koy hiçbişiycik olmaz o kuysal sıvıya

çünkü buz dolabında 2-3 gün saklanabiliyo

bu şekil buzlar çözülmezse 48 saat bile bekleyebilir

teşekkürler dimple2.. buzlu pet şişeleri geniş bir termos içinde mi saklasam acaba? gün içinde buzdolabı bulma şansım olmazsa bu buzlar akşam otobüse binene kadar idare edermi ki? iyi geceler..

have serin gibi zaten termosada koyarsan hiçbişi olmaz hatta tam süper olur :)

ama hem gece yoculuğu

hemde şansına havalar serinledi

yani idare edebilirsin

ben nevşehirde elazığa bu şekilde donmuş mantı getirdim

bi gram mantılar donu çözülmemişti

Back