Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El20 no adidas nike arıyorum temiz kullanılmış
merhaba canım bizde nike var 20 numara hic kullanılmamış hediye geldi kartonu üstünde 45TL ye ilanım vardı başka sitede yeni koydum ,beyaz pembe çizgili istersen resim iletebilirim.
Su anda evde degilim cnm yarin gondersem resmi olur mu? Ozelden de mesaj hakkim olmadigi icin yazamiyorum, sitede de suresi gecmis mumkun oldugunca cabuk sana resim iletmeye calisacagim
merhaba bizde bu nike var 10,5cm, 20 numara, kız bebek ayakkabısı . bize hediye geldi ama bizim ne zaman yürüyeceğimiz belli olmadığı için sana satabilirim, 45TL. düşünürsen mailini bekliyorum
merhaba kusura bakmayın ben ozel mesaj atamıyorum, önerdiğiniz fiyatı kabul edemiyorum çok az geldi bana, umarım başka bulursunuz ben o fiyata veremem malesef yine de teşekkürler.
merhaba bizde bu nike var 10,5cm, 20 numara, kız bebek ayakkabısı . bize hediye geldi ama bizim ne zaman yürüyeceğimiz belli olmadığı için sana satabilirim, 45TL. düşünürsen mailini bekliyorum