• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ***20 no Adidas ayakkabı kız bebek anneleri kaçırmayın******

Kızımın küçülen ayakkabıları 20 numara Adidas tertemiz isteyene ayrıntılı foto ekleyebilirim
30 tl

Eki Görüntüle 1171731

kzım 9 aylık. ne kadarlıkken giyerki bunu. çok sevimli görünüyor. yıpranıklık durumu nedir. birde çok sinir bozucu bir soru olabilir ama soracam yinede:) orjinal mi. ayrıntılı birkaç resim varmı

kzım 9 aylık. ne kadarlıkken giyerki bunu. çok sevimli görünüyor. yıpranıklık durumu nedir. birde çok sinir bozucu bir soru olabilir ama soracam yinede:) orjinal mi. ayrıntılı birkaç resim varmı

Ne zaman giyeceği bebekten bebeğe değişebilir benim kızım 15 aylık 21 numara giyiyor yeni küçüldü bunlar.
Ben buradan bir arkadaşımdan almıştım aldığımda yeni gibiydi zaten oda çok temiz kullanmıştı bizde temiz kullandık ve çok kısa bir süre giydirebildim eskiyemeden küçüldü orijinal diye biliyorum ama nasıl emin olabilirim sizi yanıltmak istemem

düşünürseniz ayrıntılı foto eklerim yeni gibiler hala.

Ne zaman giyeceği bebekten bebeğe değişebilir benim kızım 15 aylık 21 numara giyiyor yeni küçüldü bunlar.
Ben buradan bir arkadaşımdan almıştım aldığımda yeni gibiydi zaten oda çok temiz kullanmıştı bizde temiz kullandık ve çok kısa bir süre giydirebildim eskiyemeden küçüldü orijinal diye biliyorum ama nasıl emin olabilirim sizi yanıltmak istemem

düşünürseniz ayrıntılı foto eklerim yeni gibiler hala.

resimleri görmek istiyorum canım.

resimleri görmek istiyorum canım.
Ayakkabının son halini ayrıntılı fotolarını ekledim
$IMAG0874.jpg $IMAG0875.jpg $IMAG0876.jpg $IMAG0878.jpg $IMAG0880.jpg
Yalnız yeni farkettim bir kenarını dişlemiş:17:
açılma yok ayaktayken belli bile olmuyor fotoda göründüğü gibi minik bir yıpranma olmuş kenarında ama açılma değil yinede bu yüzden fiyatını 25 yapabilirim.
$IMAG0884.jpg

Birde kızımın küçülen h&m ayakkabıları var duruyor kullanmıyoruz bunlarıda isteyen olursa ayakkabıyı alana ücretsiz gönderebilirim.İkisinide aynı dönem kullanmıştık

$IMAG0883.jpg

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1175551 Eki Görüntüle 1175552 Eki Görüntüle 1175553 Eki Görüntüle 1175554 Eki Görüntüle 1175555
açılma yok ayaktayken belli bile olmuyor fotoda göründüğü gibi minik bir yıpranma olmuş kenarında ama açılma değil yinede bu yüzden fiyatını 25 yapabilirim.
Eki Görüntüle 1175556

Birde kızımın küçülen h&m ayakkabıları var duruyor kullanmıyoruz bunlarıda isteyen olursa ayakkabıyı alana ücretsiz gönderebilirim.İkisinide aynı dönem kullanmıştık

Eki Görüntüle 1175564
ı
h&m ayakkabılar 20 no kalıbında sanırım.bunun tabanı yumuşakmı ?alıcıyım şimdilik yarın görüşürüz

Evet 18-19 yazıyor ama kalıbı büyük hm lerinde 20 kalıbında
tabanları ne çok sert ne çok yumuşak ama ikiside hafif ve rahat ayakkabılar.

ayakkabıyı dişlemesine de bayıldım:) 20tl yap alayım. kızı denize götürücem su geçirmez bikini mayon filan varsa kargodan tasarruf bakayım onlarada. kendimde elbise pantolon bikini tatillik terlik öte bete arıyorum:) elinde olan temiz markalı ürünelr varsa bakayım. hepsini bir seferde alayım. hm ayakkabıyıda yazdığın gibi hediye yoliycaksın anladığım kadarıyla:)

ayakkabıyı dişlemesine de bayıldım:) 20tl yap alayım. kızı denize götürücem su geçirmez bikini mayon filan varsa kargodan tasarruf bakayım onlarada. kendimde elbise pantolon bikini tatillik terlik öte bete arıyorum:) elinde olan temiz markalı ürünelr varsa bakayım. hepsini bir seferde alayım. hm ayakkabıyıda yazdığın gibi hediye yoliycaksın anladığım kadarıyla:)
Ne bulsa dişliyor cadı :1:H&M ayakkabıyı diğerini alana hediye yollıycam evet ama 20 tl yapamam maalesef :(son fiyat 25 tl
hatta birde lcw sandalet var 20 no onuda 5 tlden verebilirim
$IMAG0324.jpg
sizin içinde düşünürsemiz bunlar var sadece iki kez giydim sorunsuz 20 tden verebilirim.
$--1211578_P.jpg
Ben alıcım fakat. Aşka arkadasiya talib nasıl yapıcaz

Diğer arkadaş almazsa ben size mesaj atayım olurmu şuan öncelik hakkı onun:16:

Ne bulsa dişliyor cadı :1:H&M ayakkabıyı diğerini alana hediye yollıycam evet ama 20 tl yapamam maalesef :(son fiyat 25 tl
hatta birde lcw sandalet var 20 no onuda 5 tlden verebilirim
Eki Görüntüle 1176504
sizin içinde düşünürsemiz bunlar var sadece iki kez giydim sorunsuz 20 tden verebilirim.
Eki Görüntüle 1176505

Diğer arkadaş almazsa ben size mesaj atayım olurmu şuan öncelik hakkı onun:16:

canım merhaba. diğer arkadaş alabilir. teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1175551 Eki Görüntüle 1175552 Eki Görüntüle 1175553 Eki Görüntüle 1175554 Eki Görüntüle 1175555
Eki Görüntüle 1175556

Eki Görüntüle 1175564 [/QUOTE
ayakkabılar satıldımı acaba teşekkürler

Back