Canım banada kas zarı altı yöntemi uygun görüldü.Benim ameliyattan önce meme dokum vardı,B cup tım.Üst lobumda dokum yoktu emzirmelerden sonra meme dokum aşşagıya dogru inmişti.Bu yüzden Damla protez benim üst lobumu kaldırmazdı bana Yuvarlak protez tercih edildi ve dolu dolu dekoltem oldu ..Kas zarı altı yöntemi bana görede kas üstü yöntemiyle aynı.Arada sadece bir zar var.Aslına bakarsan bu yöntemin gerçekligine ben pek inanmıyorum.Tugrul bey bir yazısında bunu çok iyi bir şekilde açıklamış.Lütfen sende bir göz at olurmu
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...nda-bilgi-paylasim-40.html#post26010554....Bu sayfada paylaştım bu yazıyı..Gerçi Tugrul bey kas altı yönteminede pek sıcak bakmayan bir doktor ama bazen gerçekten uygun olan hastalara kas altına protezin kullanılabilecegini söylüyor..
Ben kendime bakaraktan sana şunu söyleyebilirimki ben protezlerimi hissetmiyorum,gayet dogal kıvamda ve görünümde gögüslerim oldu.Ama bunu daha önceden olan meme dokuma baglıyorum.Yeterli meme dokum olmasaydı Bence protezi hissedebilirdim.Kas altı yöntemi protezi tabiki en iyi saklayan bir yöntem.Kas altı ve dual plan aslında aynı olan bir yöntem canım.Ayrıca kas altı yöneminde ameliyat sonrası yaşanan kapsül riski olasılıgıda sıfırdır..BUrada Papatya arkadaşımıza kas altı yöntemle protez takılmıştı.İnan bana ameliyat sonrası çok rahattı,bir haftada normal hayatına döndü.O yaşadıgı bir haftada bile sürekli bir yatak istirahati bile yapmadı..Ameliyattan sonraki agrı durumu kişiden kişiye görede degişebilen bir durumdur.Bu yüzden bu yöntemle ameliyat olursam çok agrılı geçer,yatarım,şu yöntemle olursam daha rahat geçer diye bir durum yok yani
Ne işle meşgulsün bilmiyorum ama kollarını çok kullanmadıgın bir işin varsa,agır kaldırmak,egilmek gibi..Bir hafta sonra diger yöntemle ameliyat olsanda aynı benzer sıkıntıları yaşayabilirsin..
Bence doktorunla net konuş,agrıya göre degil protezi kesin hissetmeyecegin daha dogal bir sonuç alabilecegin,sonuç yaşamayacagın yöntemi seçin canım..Sonradan pişman olma..