- 5 Nisan 2011
- 383
- 191
- 333
- Konu Sahibi nisandains
-
kislaarrr 20 nisanda 10 gunluk bir izne cikiyorum ve ameliyat gunum cok yaklasti, doktoruma hala karar vermis degilim. baris cakir 13 mayisa kadar doluymus onu eledim o yuzden 2 doktorla daha gorustum onlar da cok icime sinmadi. zekeriya kul yada bursada mesut ozcana yogunlastim
kizlar fikirkerizi bekliyoruuummm 9 gun kaldiiiii cok heyecanliyiim ama cok kararsiz kaldim yaaa :84:
canım Hasan Fındık'a gittin mi? ben bu hfta randewu aldım kendisnden yine. görüşeceğim inşallah ona göre bende karar alacağım. bu forumda hasan beye ameliyat olanlaar war we memnunlar bi görüş derim ben. daha erkene weriyor ameliyat tarihini.
evet hasan beyle degorusmek ıstıyorum. fıyatı ne kadar bılmıyorum ama zekerıya kul fıyat olarak daha uygun geldı bana yarın randevum var bakalım nolcak :))
aldım kuzucum mesajını hemen hasan beyı aradım randevumu aldım... yarın zekerıya kul ıle goruscem sonrakı gun de hasan bey ıle... artık son kararımı vercem cunku cok az kaldı.
bısı daha sorcam hasan beyın benımsedıgı bır yontem var mı her hastasına yaptıgı? bazı doktorlar atıyorum kas altı yapmıyolar... hasan beyde bole bısı var mı duruma gore mı degerlendırıyo yoksa benımsedıgı yontemden mı gıdıyo. arzumcum benı eklersen cok sevınırım cok guzel detaylı bılgı verıyoısun cok aydınlatıcı oluyo
evet bencede doktor kişinin vucuduna gore karar vermelı hasan beyın oyle yaptıgına sevındım. ben ıkı doktorla gorustum ıkısı de kas altı dedı bana cunku mem dokum nerdeyse hıc yok. bır de Nazmı Baycının sıtesınde bır fotograf var. orda bı bayanın bır gogsunde kas altı bır gogsune kas ustu yapılmıs bır fotograf var. ıkısının arasındakı farkı gorebılıyosun ordan. sanırım kas altı daha dogal duruyo ama tabı yıne de ınsanın vucuduna gore degısıklık gosterır
evet hasan beyle degorusmek ıstıyorum. fıyatı ne kadar bılmıyorum ama zekerıya kul fıyat olarak daha uygun geldı bana yarın randevum var bakalım nolcak :))
arzum arkadaşım hasan bey hakkında gayet güzel açıklamalarda bulnmuş sana canıım, beni de aydınlattığı gbiibenim perşembe gnü randewum war hasan beye. sen hangi güne aldın randewuyu canım? bu arada zekeriya bey kaça yapıyor ameliyatı?
ben ayın 15i cumaya aldım randevuyu kuzu. bana persembe bılgı ver olur mu yarında zekerıya kul ıle gorusucem. ayın 18ıne de fatıh dagdelenden randevu aldım. üçü arasında karar vercem canım. zekerıya bey 5500 sanıyorum ama emın degılım canım yarın gıdınce kesın ogrenıcem
Özelden mesaj attım sana canım.
kızlar merhaba tekrar... gecen sene nısan ayında amelıyat olmaya karar vermıstım fakat 1 hafta kala bazı sebeplerden dolayı ıptal etmek zorunda kaldım. sımdı tekrar bır fırsat gectı elıme ve bu sefer ınsallah bır aksılık olmaz. yenı bır konu acmayı denedım umarım kabul edılıp yayınlanır. gecen sefer bır turlu doktora karar verememıstım bu sefer kafamda tek bır ısım var NACI CELIK. ayın 5ınde randevumu aldım ılk defa gorucem kendısını ama nedense sımdıden karar verdım sanırım. ayın 24undede bı aksılık cıkmazsa amelıyatım olacak ınsallah. gecen sene 6000 lıra cıvaruydı amelıyatlar ama bu sene artmıs tabı kı.
suanda tek cekıncem cevrenın tepkısı... ben esımden baska kımsenın bılmesını ıstemıyorum ama benı yazın bıkınıyle gorunce tabı kı anlıcaklar. o zaman aa estetık amelıyatı olmuuussss demelerını ıstemıyorum. bu konuda tecrubelerınızı aktarırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?