• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Nisanda ameliyat olmam lazım..Doktoruma karar veremiyorum..

nisandains

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
383
191
333
kislaarrr 20 nisanda 10 gunluk bir izne cikiyorum ve ameliyat gunum cok yaklasti, doktoruma hala karar vermis degilim. baris cakir 13 mayisa kadar doluymus onu eledim o yuzden 2 doktorla daha gorustum onlar da cok icime sinmadi. zekeriya kul yada bursada mesut ozcana yogunlastim

kizlar fikirkerizi bekliyoruuummm 9 gun kaldiiiii cok heyecanliyiim ama cok kararsiz kaldim yaaa :84:

kislaarrr 20 nisanda 10 gunluk bir izne cikiyorum ve ameliyat gunum cok yaklasti, doktoruma hala karar vermis degilim. baris cakir 13 mayisa kadar doluymus onu eledim o yuzden 2 doktorla daha gorustum onlar da cok icime sinmadi. zekeriya kul yada bursada mesut ozcana yogunlastim

kizlar fikirkerizi bekliyoruuummm 9 gun kaldiiiii cok heyecanliyiim ama cok kararsiz kaldim yaaa :84:

bence ne istedigini az cok anlarsa doktor sorun cikmaz oyuzden Mesut bey iyi derim hem fiyati hemde prof kendisi ama gorus once icine sinerse yaptir

istanbulda oturdugum icin bursaya gidip gorusmek sonra donup tekrar ameliyat olmam cok zor aslinda ama mesut bey sanki gorusmeden icime sindi.. nasil yapcam bilemiyorum. ama bir an once kavusmak istiyorum cicislere :))

canım Hasan Fındık'a gittin mi? ben bu hfta randewu aldım kendisnden yine. görüşeceğim inşallah ona göre bende karar alacağım. bu forumda hasan beye ameliyat olanlaar war we memnunlar bi görüş derim ben. daha erkene weriyor ameliyat tarihini. :34:

canım Hasan Fındık'a gittin mi? ben bu hfta randewu aldım kendisnden yine. görüşeceğim inşallah ona göre bende karar alacağım. bu forumda hasan beye ameliyat olanlaar war we memnunlar bi görüş derim ben. daha erkene weriyor ameliyat tarihini. :34:

canim arkdsim sana mail atamiorum hakkim yok die :)) cok cok ama cok tsk ederim cok saol tatlim yaa yardimin icin link supermis cidden moral oldu baya harikasin...Sanada bol sans cnm haberlerini beklicez

evet hasan beyle degorusmek ıstıyorum. fıyatı ne kadar bılmıyorum ama zekerıya kul fıyat olarak daha uygun geldı bana yarın randevum var bakalım nolcak :))

aldım kuzucum mesajını hemen hasan beyı aradım randevumu aldım... yarın zekerıya kul ıle goruscem sonrakı gun de hasan bey ıle... artık son kararımı vercem cunku cok az kaldı.

bısı daha sorcam hasan beyın benımsedıgı bır yontem var mı her hastasına yaptıgı? bazı doktorlar atıyorum kas altı yapmıyolar... hasan beyde bole bısı var mı duruma gore mı degerlendırıyo yoksa benımsedıgı yontemden mı gıdıyo. arzumcum benı eklersen cok sevınırım cok guzel detaylı bılgı verıyoısun cok aydınlatıcı oluyo

aldım kuzucum mesajını hemen hasan beyı aradım randevumu aldım... yarın zekerıya kul ıle goruscem sonrakı gun de hasan bey ıle... artık son kararımı vercem cunku cok az kaldı.

bısı daha sorcam hasan beyın benımsedıgı bır yontem var mı her hastasına yaptıgı? bazı doktorlar atıyorum kas altı yapmıyolar... hasan beyde bole bısı var mı duruma gore mı degerlendırıyo yoksa benımsedıgı yontemden mı gıdıyo. arzumcum benı eklersen cok sevınırım cok guzel detaylı bılgı verıyoısun cok aydınlatıcı oluyo

Canım Hasan bey senin vücuduna,gögsüne uygun olan yönteme göre yöntem seçiyor.Bana kas zarı altı yöntemini uygun görmüştü,yine forumdan arkadaşımız derindurumavi arkadaşımızada kas zarı altı yöntemini tercih etti.Forumun eski üyelerinden speak arkadaşımıza kas üst yöntemini uygun görmüştü,sweet cigimede kas altı.Bencede doktor hastaya uygun yöntemi seçmeli.Senin için en uygun yöntem neyse onu tercih edecektir emin ol.Mesela sweet barve arkadaşımıza kas altı yöntemini tavsiye etmiş,barış bey bile bunu onaylamış ama barış bey kas altı yapmadıgı için kendi yöntemini kullanacagını söylemiş.

evet bencede doktor kişinin vucuduna gore karar vermelı hasan beyın oyle yaptıgına sevındım. ben ıkı doktorla gorustum ıkısı de kas altı dedı bana cunku mem dokum nerdeyse hıc yok. bır de Nazmı Baycının sıtesınde bır fotograf var. orda bı bayanın bır gogsunde kas altı bır gogsune kas ustu yapılmıs bır fotograf var. ıkısının arasındakı farkı gorebılıyosun ordan. sanırım kas altı daha dogal duruyo ama tabı yıne de ınsanın vucuduna gore degısıklık gosterır

evet bencede doktor kişinin vucuduna gore karar vermelı hasan beyın oyle yaptıgına sevındım. ben ıkı doktorla gorustum ıkısı de kas altı dedı bana cunku mem dokum nerdeyse hıc yok. bır de Nazmı Baycının sıtesınde bır fotograf var. orda bı bayanın bır gogsunde kas altı bır gogsune kas ustu yapılmıs bır fotograf var. ıkısının arasındakı farkı gorebılıyosun ordan. sanırım kas altı daha dogal duruyo ama tabı yıne de ınsanın vucuduna gore degısıklık gosterır

Evet bende o resmi görmüştüm.Biraz memedeki doku ilede alakalı tabi.

evet hasan beyle degorusmek ıstıyorum. fıyatı ne kadar bılmıyorum ama zekerıya kul fıyat olarak daha uygun geldı bana yarın randevum var bakalım nolcak :))

arzum arkadaşım hasan bey hakkında gayet güzel açıklamalarda bulnmuş sana canıım, beni de aydınlattığı gbii:34: benim perşembe gnü randewum war hasan beye. sen hangi güne aldın randewuyu canım? bu arada zekeriya bey kaça yapıyor ameliyatı?

hepimizee bool şansss:27:

arzum arkadaşım hasan bey hakkında gayet güzel açıklamalarda bulnmuş sana canıım, beni de aydınlattığı gbii:34: benim perşembe gnü randewum war hasan beye. sen hangi güne aldın randewuyu canım? bu arada zekeriya bey kaça yapıyor ameliyatı?

ben ayın 15i cumaya aldım randevuyu kuzu. bana persembe bılgı ver olur mu yarında zekerıya kul ıle gorusucem. ayın 18ıne de fatıh dagdelenden randevu aldım. üçü arasında karar vercem canım. zekerıya bey 5500 sanıyorum ama emın degılım canım yarın gıdınce kesın ogrenıcem:34:

ben ayın 15i cumaya aldım randevuyu kuzu. bana persembe bılgı ver olur mu yarında zekerıya kul ıle gorusucem. ayın 18ıne de fatıh dagdelenden randevu aldım. üçü arasında karar vercem canım. zekerıya bey 5500 sanıyorum ama emın degılım canım yarın gıdınce kesın ogrenıcem:34:[/QUOTE]

tüüh karşılaşamıcaz.. nese canım inşallah perşmbe akşamı yazışırz. neye karar werdğimi sölerimm inşallh :92: sende yarın zekeriya beyle ne görüştünzü sölersin canııım bekliyoruum :3:

inşallaah hakkımzda hangisi hayırlıysa o oluurr...

cnm şimdiden çok geçmiş olsun.umarım istediğin doktora istediğin yöntemle ameliyat olursun.bende seneye kışa meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum ve aklımda 2 dr.var.naci çelik ve barış çakır.önceliğim barış çakır,lakin herhangi bir sorun olurda olmazsa kesinlikle tercihim naci beydir.sanada tavsiye ederim.

kızlar merhaba tekrar... gecen sene nısan ayında amelıyat olmaya karar vermıstım fakat 1 hafta kala bazı sebeplerden dolayı ıptal etmek zorunda kaldım. sımdı tekrar bır fırsat gectı elıme ve bu sefer ınsallah bır aksılık olmaz. yenı bır konu acmayı denedım umarım kabul edılıp yayınlanır. gecen sefer bır turlu doktora karar verememıstım bu sefer kafamda tek bır ısım var NACI CELIK. ayın 5ınde randevumu aldım ılk defa gorucem kendısını ama nedense sımdıden karar verdım sanırım. ayın 24undede bı aksılık cıkmazsa amelıyatım olacak ınsallah. gecen sene 6000 lıra cıvaruydı amelıyatlar ama bu sene artmıs tabı kı.

suanda tek cekıncem cevrenın tepkısı... ben esımden baska kımsenın bılmesını ıstemıyorum ama benı yazın bıkınıyle gorunce tabı kı anlıcaklar. o zaman aa estetık amelıyatı olmuuussss demelerını ıstemıyorum. bu konuda tecrubelerınızı aktarırmısınız

kızlar merhaba tekrar... gecen sene nısan ayında amelıyat olmaya karar vermıstım fakat 1 hafta kala bazı sebeplerden dolayı ıptal etmek zorunda kaldım. sımdı tekrar bır fırsat gectı elıme ve bu sefer ınsallah bır aksılık olmaz. yenı bır konu acmayı denedım umarım kabul edılıp yayınlanır. gecen sefer bır turlu doktora karar verememıstım bu sefer kafamda tek bır ısım var NACI CELIK. ayın 5ınde randevumu aldım ılk defa gorucem kendısını ama nedense sımdıden karar verdım sanırım. ayın 24undede bı aksılık cıkmazsa amelıyatım olacak ınsallah. gecen sene 6000 lıra cıvaruydı amelıyatlar ama bu sene artmıs tabı kı.

suanda tek cekıncem cevrenın tepkısı... ben esımden baska kımsenın bılmesını ıstemıyorum ama benı yazın bıkınıyle gorunce tabı kı anlıcaklar. o zaman aa estetık amelıyatı olmuuussss demelerını ıstemıyorum. bu konuda tecrubelerınızı aktarırmısınız

öncelikle ertelediğin ameliyatı olma fırsatını bulduğun için sevindiğimi söylemek isterim.
bu beden senin, bu hayat senin. başkaları için mutluluğunu kalıplar içine alma. deniz tatilini eş dostla yapacağın zaman göğüslerini daha bir gizleyecek bikini ya da mayo kullanabilirsin. sırf çevrendekiler anlamasın diye istediğin boyuttan biraz daha küçüğünü isteme bence. tatilde sadece eşinle olduğunda zaten özgür olacaksın. kilo aldığını söyleyebilirsin. ödeminin olduğunu ya da.

Yaprak ilk cevap atan sensin tesekkur ederim. Sende boyle bir durum olmusmuydu. Yani sonradan estetigini farkedip sana soran olmusmuydu. Birde naci beye mi ameliyat oldun biraz bilgilendirisen sevinirim yada ameliyat surecinin linkini de yollayabilirsin

Back