• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Nisan Stil kuaför moda rezilligi

BonbiliKadin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
4
0
6
28
geçen gün sonunda karar verip saçımı boyatmaya gittim. her zaman kaş ağda vs için gittiğim iyi olduğunu düşündüğüm bi yere gittim. lisede okuluma yakın oldugu icin gitmeye başlamıştım 3 senedir gidiyorum. modada bir yer. bana 300 tl fiyat verdiler. dipleri siyah uçlara doğru grilesen saç için. ufladım pufladım ama sonunda kabul ettim.
oturduk. üç saat boyunca oturduk. tam üç saat.
kalktim aynaya baktim dipler siyah uçlar sarı. ama boyle yeşilimsi sari arada da kahverengiler var.
dediler ki yarın gel duzelticem. iyi bari dedim düzeltecekse sorun yok.
iki gün sonra gittim bi heyecanla ama biraz da hevesim kırılmış olarak. bi üç saat daha sonunda arkadaşlar sacim ilk haline geri döndü. sadece diller siyah.
uclari küllü kumral dipleri siyah yıpranmış saçlarım boşa geçirilmiş alti saatin ve paramı kesinlikle iade etmeyen bir kuaför var elimde.
hakikaten daha önce paramla böyle rezil olmadım. sonra adama mesaj attım para iadesi falan filan. adam bi de emeğe sayginiz yok, istediğiniz gibi oldu demesin mi. be adam 300 tl havadan mı yağıyor biz onu emekle kazanmıyor muyuz? bir daha asla gitmem kimseye de tavsiye etmem.

Öncelikle Kuaför adı geçtiği için konun kapatılır
Gri saç kullanmış bİri olarak söylüyorum sakın bulaşma 10günde bir cilaya gitmen gerekiyor kuaföre ciddi bir mesai ve para ayırman gerekiyor öyle bi kere 300 alıp bırakmıyorlar

3 yıl önce kestim orayla saçımın bağını

saçımın sağıyla solu arasında 15 cm farkla kesmişlerdi ogünden sonra saçımı hiçbi kuaföre kestirmedim

Geçen yaz kesim için gitmiştim aynı kuaföre.
İnatla boyamak isteyen bir elemanı vardı.
Hayatımda hiç bir kuaförde bu kadar daraldığımı hatırlamıyorum.
Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.kuaforler için de bir yaptırım olmalı benim de paramı haram ettiğim çoook kuaför oldu.
Ayrıca gri saç,genç kadını yaşlı gösteriyor.neden boyatıyor kızlar anlamıyorum.:/

geçen gün sonunda karar verip saçımı boyatmaya gittim. her zaman kaş ağda vs için gittiğim iyi olduğunu düşündüğüm bi yere gittim. lisede okuluma yakın oldugu icin gitmeye başlamıştım 3 senedir gidiyorum. modada bir yer. bana 300 tl fiyat verdiler. dipleri siyah uçlara doğru grilesen saç için. ufladım pufladım ama sonunda kabul ettim.
oturduk. üç saat boyunca oturduk. tam üç saat.
kalktim aynaya baktim dipler siyah uçlar sarı. ama boyle yeşilimsi sari arada da kahverengiler var.
dediler ki yarın gel duzelticem. iyi bari dedim düzeltecekse sorun yok.
iki gün sonra gittim bi heyecanla ama biraz da hevesim kırılmış olarak. bi üç saat daha sonunda arkadaşlar sacim ilk haline geri döndü. sadece diller siyah.
uclari küllü kumral dipleri siyah yıpranmış saçlarım boşa geçirilmiş alti saatin ve paramı kesinlikle iade etmeyen bir kuaför var elimde.
hakikaten daha önce paramla böyle rezil olmadım. sonra adama mesaj attım para iadesi falan filan. adam bi de emeğe sayginiz yok, istediğiniz gibi oldu demesin mi. be adam 300 tl havadan mı yağıyor biz onu emekle kazanmıyor muyuz? bir daha asla gitmem kimseye de tavsiye etmem.

Oncelikle gecmis olsun. Ekside gordum buradan cevap yazayim dedim.

Agustos ayinda ayni faciayi ben de yasadim. Saclarimin cok az ucuna dogru rengini actirmak icin gittim. Aa biz super yapariz filan dediler daha once topuz vs. yaptirdigim icin de guvendim acikcasi. Once butun sacima acici uyguladilar!! Neden itiraz etmedim bilmiyorum ama illa boyle olmasi lazim yoksa sacin acilmaz deyince razi oldum (kumral saclarim) saclarim adeta turuncu oldu oyle boyle degil rezalet. Ertesi gun ise bile gidemedim bir bahane bulup. Gittim dedim duzeltin. Evet dogru yakismadi dediler (gercekten mi?) ve eski rengine boyayip uclarini actilar. Ne bir ozur ne bir para iadesi. Bir ay sonra yine gel yine boyayalim dediler. Tabi ki gitmedim. Ve saclarimi hala kurtaramadim bu lanetten. Sacimi kullu renklere boyuyorum ama yok iki yikamadan sonra yine turuncuyum. Daha guzel olsun derken rezalet oldu saclarim zaten o donem aglaya aglaya bi hal oldum koca kadin...

Olur da biri gitmek ister burayi okur. Sakin gitme, uzak dur!!! Ayni parayla git makas ta filan yaptir en azindan kaliteli bir yer.

Sevgiler.

Ben 300 verip gül gibi saçımı yaktırmış üstüne de bir 300 daha verip düzelttirmek için uğraşmış insanım bana hafif geldi bu rezalet :110:

%50 kuaför hatası %50 sizin saflığınız.
300 tlyi bilerek o koltuğa oturmak da akıl işi değil çünkü.

Back