• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik dişlerim çok şişti :(

aynı belirtileri bende göstermiştim ama ben 20 yaş dişi çıkarmaya çalıştığımı bile bilmiyordum:) acı gerçeği filmde gördüm iki tanesi yamuk 90 derecelik açı dediğimiz pozisyondaydı ki ameliyathanede en son doktora yarım yamalak açılan ağzımla artık nolur bırak alma kalsın demiştim :) 3 ay geçmesine rağmen çenem hala ağrıyor ki konusunda çok uzman bi cerrahtı gerçekten dişin yapısına bağlı canım allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin

benim dişlerim cıktı tamamen. sadece üzerindeki et kaldı oda kopmayacagı için doktor onu yakıcaz dedi.
onuda erteliyorum :1:

merhabalar benimde 20lik dişlerim patladı ve iltihap oldular bide ufak ufak aftlar oluştu antibiyotik kullandım fakat görünürde bi iyileşme yok bütün dişlerim kanıyor fırçalarken genel bir iltihap söz konusu..
doktor çekelim dedi kan değerlerime bakıp yalnız iltihaplı diş çekilirmi ki ? bir başka doktor çekilmez dedi diğer doktor çekilir diyor of ne yapıcam ben :84:

Back