• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik diş çekimi ve ortodonti tedavisi

Max weber

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
311
215
103
Hanımlar merhaba benim üst ön dişlerimde öne kayma olduğu için diş teli takılacak bunun için 20 likler çekilecek dedi doktorum 1 tanesini çektirmiştim bugünde sağ alt ve üst çekildi ancak üstteki dişimi çekerken kırdılar ve altta küçük bir kök kaldı dediler tekrar alcaklardı fakat ben istemedim o an çok canım yanıyordu çünkü kanamam durmadı 8 tane iğne yaptılar öncesinde o yüzden ağrıdan yaptırmadım eve zor geldim hala daha ağrım var. Bu içeride kalan kök bana ilerde sorun yaratırmı 20 likler zaten ön dişlerimi öne itirdiği için çekildi ama kökü kaldı içeride kök tekrar ittiremez herhalde diye tahmin ediyorum bilgisi deneyimi olanlar yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba. Üst yirmilikler benim normal çekim alttakilerden de iki kez ameliyat oldum. İçerde parça kalırsa kist oluşturabilir sonra.
Sonrasında ben de tel taktırdım bir buçuk yıldır takıyorum, düzeldi bayağı. Benim de tamamen yirmilikler yüzünden bozulmuştu

Merhaba. Üst yirmilikler benim normal çekim alttakilerden de iki kez ameliyat oldum. İçerde parça kalırsa kist oluşturabilir sonra.
Sonrasında ben de tel taktırdım bir buçuk yıldır takıyorum, düzeldi bayağı. Benim de tamamen yirmilikler yüzünden bozulmuştu
Teşekkürler bu kalan diş sağlıklı zaten bir sorun çıkarmaz diye beni ikna etmeye çalıştılar ama ama teli takacak olan doktora henüz sormadım inşallah gerek görmez alınmasına çok korkuyorum çünkü

Back