• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik Diş ağrıdan öleceğim....Acil

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
323
39
Balikesir
slmlar yanıtlarsanız cok sevınırım...
sanırım 24 yaşında diş çıkarıyorummm :S
arastrdım 20lik dişmiş sanırım...

ama sağ üstteki yanağıma değiyor bu normal mı bilmıyorum ama cok ağrı var...ve sağ yanagım kabakulak olmuşum gibi şişti :S

ağrı kesici alıyorum duruyor gibi ağrı sonra yıne başlıyor :(

ve henüz yarısı cıktı sanırım hatta sadece yanağa değen kısmı çıkmış gibi bi hali var :S

diğer 3ünde bi sorun yok yanı onlar daha tam gorunmuyorlar bile ama bu diş cok acıtıyor canımı :(

dra gitmeden bilgi almak istedim
hemen çektirmem mi lazım ve bu yanağımdaki şişlik nasıl gecer ? :(
ve bu bitmeeyen ağrı :gitme:

slmlar yanıtlarsanız cok sevınırım...
sanırım 24 yaşında diş çıkarıyorummm :S
arastrdım 20lik dişmiş sanırım...

ama sağ üstteki yanağıma değiyor bu normal mı bilmıyorum ama cok ağrı var...ve sağ yanagım kabakulak olmuşum gibi şişti :S

ağrı kesici alıyorum duruyor gibi ağrı sonra yıne başlıyor :(

ve henüz yarısı cıktı sanırım hatta sadece yanağa değen kısmı çıkmış gibi bi hali var :S

diğer 3ünde bi sorun yok yanı onlar daha tam gorunmuyorlar bile ama bu diş cok acıtıyor canımı :(

dra gitmeden bilgi almak istedim
hemen çektirmem mi lazım ve bu yanağımdaki şişlik nasıl gecer ? :(
ve bu bitmeeyen ağrı :gitme:
evet mutlaka 20 yaş dişinizi çekdirmeniz lazım.ağızda normal pozisyonda gelmediğinden yanağınıza sürtünme yapıyor.şişliğin inmesi için yanağınıza buz koymanızı tavsiye ederim.antibiotik uygulaması ilede ağrıyı azaltıp en hızlı şekilde çekiminizi yaptırın

ben doktora gittim ama antıbıyotik verdi..cok buyuktu hap 2 ye kırdım içemedim cok acıydı..
o bitince çekilecekti oysa...
şimdi antibiyotıgı içmeden dr a gitsem çekebilir mi acaba dişi?

yoksa illa ki şişliğimin inmesi mi gerekiyor ? çürümüş orası apse yapmiş ve cok ağrıoo ağrı kesici de kesmio ağrıyıı :((

çekilir mi acaba böleyken yardmm

ben doktora gittim ama antıbıyotik verdi..cok buyuktu hap 2 ye kırdım içemedim cok acıydı..
o bitince çekilecekti oysa...
şimdi antibiyotıgı içmeden dr a gitsem çekebilir mi acaba dişi?

yoksa illa ki şişliğimin inmesi mi gerekiyor ? çürümüş orası apse yapmiş ve cok ağrıoo ağrı kesici de kesmio ağrıyıı :((

çekilir mi acaba böleyken yardmm

tabiki çekilir.hemen doktorunuzla görüşün

Back