Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben 24 yaşındayım 20 lik dişlerim çıkamıyo çok ağrıyo doktora gittim ağrısı geçince gel çekelim dişi diyor ama ben çok korkuyorum. bazıları da 20 lik diş çekilmez diyolar. bana bi akıl verin ben ne yapayım?
ya kızlar bende çarşamba günü çektiricem 20lik gömülü dişimi yalnız ameliyatlamı alcaklar yoksa normal çekimmi onu bilmiorum...merak ettiğim bişi var hemen hastaneden çıkıp işime geri dönebilirmiym...
bende yarın gömük olan sağ 20.lik dişimi okmeydanında devlete ait olan diş hastanesinde çektireceğim.
daha öncede sol dişimi çektirmiştim , onunda amelıyatlık olacağını düşünerek gitmiştim ama çok şükür çene cerrahı çok usta çıktı bunun kafası gözüküyor yamukta değil diyip hemen 5 dk.da çekti.
ancak sağdaki tam olarak yan yatmış ve kafasıda çok az gözüküyor ... bu sefer yarılacak-dikilecek yanı ameliyatlık olacağım , ve bende çok korkuyorum.... Allahım !! ... ne yapmalıyım sizce?
hiç ağrı yapmayan bu dişimi sırf yamuk yan yatmış diye çektırmelımıyım?
kendinizi hazır hissettiğiniz anda çektirn çünkü o yan taraflara doğru yaslanıp sağlam dişide çürütüyor.tek bi diş bile lazım.fazlada korkmayın neticece anestezi yapılıyor.sonrada dikkat edin dr dediklerine..
Teşekkür ederim...çok şükür dişimi çektiler, ancak beklediğimden de zor geçti, çünkü diş altta kalmış ve kemiğe dayanmıştı önce dişi kestiler... sonra kökten çıkardılar ve boğazıma kadar dikiş attılar... şu anda sağ yanağım o kadar şiştiki düşecek sanıyorum... ama her geçen dakıka acısıının daha da azalacağını düşünürek kendımı rahatlatıyorum.
benım durumumda olanlarda hemen çektırsınler , çünkü yaş ilerledikçe kemikten çıkarmak daha da zor oluyormuş....