• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 lik çıkmamaış diş ve diş teli??

lavinya88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
71
1
86
Gaziantep
diş teli taktırmak istıyorum panoramk filmi çektirdim ama altta sağ sol gömük cıkmamış 20 lık dişlerım var bırı zaman zaman ufak ağrılar yapıyor.diş teli taktırrısam bunlar sorun olur mu acaba

diş teli taktırmak istıyorum panoramk filmi çektirdim ama altta sağ sol gömük cıkmamış 20 lık dişlerım var bırı zaman zaman ufak ağrılar yapıyor.diş teli taktırrısam bunlar sorun olur mu acaba

evet sorun olur.öncelikle 20 yaş dişlerinizin çekimini yaptırın.böylece daha kalıcı bir ortodonti tedavisi yaptırmış olursunuz

Benim sorunumda 20lik diş, 28 yaşındayım ve hala 20lik dişim tamamen çıkmadı film çekildi bakıldı diş diş etinin altında diğer dişlerime doğru eğik çıkmış yanındaki dişi sıkıştırıyor, bununla ilgili pek sorun yaşamıyorum ama bazı zamanlarda biraz ağrı yapıyor. Eğer yanındaki dişte sorun olursa ve çektirmek yada dolgu yaptırmak zorunda kalırsam bunun bana ne gibi problemler açacağını merak ediyorum

Benim sorunumda 20lik diş, 28 yaşındayım ve hala 20lik dişim tamamen çıkmadı film çekildi bakıldı diş diş etinin altında diğer dişlerime doğru eğik çıkmış yanındaki dişi sıkıştırıyor, bununla ilgili pek sorun yaşamıyorum ama bazı zamanlarda biraz ağrı yapıyor. Eğer yanındaki dişte sorun olursa ve çektirmek yada dolgu yaptırmak zorunda kalırsam bunun bana ne gibi problemler açacağını merak ediyorum

20 yaş dişinizin pozisyonu nedeniyle tam olarak çıkması biraz zor gözüküyor.siz onu çekdirmemekde ısrar ettikçe öndeki daimi dişinize zarar vermiş olacaksınız.aynı zamanda ekleminizde de aşınma meydana getirebilirsiniz.en güzeli sorunlar başlamadan dişlerinizin sırayla çekimini yaptırmanız.

merhaba benimde böyle bir sorunum var tel taktırmak istiyorum ama yirmilik dişlerim daha çıkmadı daha doğrusu çıkamıyolar (dişlerim yanındaki dişlere 45 derece yaslanmış) ben bütün cesaretimi toplayıp çektirmeye giitim ama doktor çekmedi üsttekiilerin daha kökü bile oluşmamış dedi çok yukarda çekmemiz riskli olur dedi alltakilerde dursun 6 aya bir kontrole gel dedi ama ben tel taktırmak istiyorum ve bu dişlerin bana sorun çıkaracağını biliyorum sizce ne yapmalıyım???? sadece alttakileri mi çektireyim ???? üsttekilerde ne gibi bir risk olur??? yaşım 22 :61:

Back