Yazmadığım yer kalmadıı benim gibi olan birisini bulamadıım yeni konu açmaya karar verdiim. Kızlar tek istediğim bu yazımı okuyanların kendisi veya cevresinde gördüğü herhangi biri benim durumumda mı merak ediyorum, sorunum şu ki, 7 sene önce 20 kilo vererek 52 kiloya düştüm, ve 7 senedir 52 kiloyum, boyum 1.63. Spora dair düzensiz ve cok az şey yaptıgım icin göğüslerim sarktı, çatladı ve çekince uzayan sünen kırış kırış bir göğüs derim oldu, bacak içlerim ve kollarım sarktı, çatladı ve hızlı kilo vermeye bağlı olarak selülitlerim ortaya cıktı, ama baya baya ayaktayken sıkmaya gerek kalmayan cinsten. Böyle olup da kedini düzelten varmı bana bi yardım edin, 1 bucuk ay sonra düğünüm var. İki senedir araştırmadıgm yağ krem kalmadı evi spor salonuna dönüştürdüm ama düzelemeyeceğimi düşündüğüm ve ümitsiz oldugum icin hepsini cooook düzensiz yaptım ve dolayısıyla hicbir sonuç alamadım. Şunu şunu yaptım ve düzeldim diyen varmı cok merak ediyorum, 1.5 ayda birşey olacagı icin değil, önceden yapsam olur muydu gerçekten cok merak ediyorum, ümitsizliğim çok engelledi herşeyi yapmamı..