20 kilo sonrası sarkan vücut :(

Linebaugh

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
247
33
Yazmadığım yer kalmadıı benim gibi olan birisini bulamadıım yeni konu açmaya karar verdiim. Kızlar tek istediğim bu yazımı okuyanların kendisi veya cevresinde gördüğü herhangi biri benim durumumda mı merak ediyorum, sorunum şu ki, 7 sene önce 20 kilo vererek 52 kiloya düştüm, ve 7 senedir 52 kiloyum, boyum 1.63. Spora dair düzensiz ve cok az şey yaptıgım icin göğüslerim sarktı, çatladı ve çekince uzayan sünen kırış kırış bir göğüs derim oldu, bacak içlerim ve kollarım sarktı, çatladı ve hızlı kilo vermeye bağlı olarak selülitlerim ortaya cıktı, ama baya baya ayaktayken sıkmaya gerek kalmayan cinsten. Böyle olup da kedini düzelten varmı bana bi yardım edin, 1 bucuk ay sonra düğünüm var. İki senedir araştırmadıgm yağ krem kalmadı evi spor salonuna dönüştürdüm ama düzelemeyeceğimi düşündüğüm ve ümitsiz oldugum icin hepsini cooook düzensiz yaptım ve dolayısıyla hicbir sonuç alamadım. Şunu şunu yaptım ve düzeldim diyen varmı cok merak ediyorum, 1.5 ayda birşey olacagı icin değil, önceden yapsam olur muydu gerçekten cok merak ediyorum, ümitsizliğim çok engelledi herşeyi yapmamı..

Slm:) öncelikle umutsuzluğa kapılma lütfen, sana bir kaç önerim olacak öncelikle yüzmek kasları iyi çalıştırır ve vücudu toplar, kan dolaşımını arttırıp selülitlere iyi geliyor ayrıca . İkinci olarak ağırlık çalışmak (1-3 kilo arası) vücudu iyi toparlıyor, öyle aman aman kas olmaz korkma sakın sadece daha fit görünürsün :) Pilateste sana uyar bence iyi bir toparlayıcı. Krem olarak önerebileceğim bişey yok hiç kullanmadım ama deniz tuzuyla banyonun sıkılaştırdığını duymuştum, kullanan arkadaşlar varsa topic'ini görünce yardımcı olur zaten :) Umudunu kaybetme sporunu ihmal etme hatta imkanın varsa bi salona kayıt olup profesyonel yardım alabilirsin. Hiç bir nedenlede moralini bozma bence ne olursa olsun harika bir gelin olacaksın :)

Slm:) öncelikle umutsuzluğa kapılma lütfen, sana bir kaç önerim olacak öncelikle yüzmek kasları iyi çalıştırır ve vücudu toplar, kan dolaşımını arttırıp selülitlere iyi geliyor ayrıca . İkinci olarak ağırlık çalışmak (1-3 kilo arası) vücudu iyi toparlıyor, öyle aman aman kas olmaz korkma sakın sadece daha fit görünürsün :) Pilateste sana uyar bence iyi bir toparlayıcı. Krem olarak önerebileceğim bişey yok hiç kullanmadım ama deniz tuzuyla banyonun sıkılaştırdığını duymuştum, kullanan arkadaşlar varsa topic'ini görünce yardımcı olur zaten :) Umudunu kaybetme sporunu ihmal etme hatta imkanın varsa bi salona kayıt olup profesyonel yardım alabilirsin. Hiç bir nedenlede moralini bozma bence ne olursa olsun harika bir gelin olacaksın :)

Canm benm çok teşekkür ederim cevap yazdığın için :) üç gündür yürüyüşe başladım 2 gündür callanetics yapıyorum haftaya da yüzmeye başlayacagım ama dediğim gibi geç kaldm işte :KK43: umarım dediğin gibi güzel bir gelin olabilirim en mutlu en heyecanlı günlerimi bu şeklde geçirmek istemiyorm gerçekten cok kötü bir duruum :KK43: daha 22 yaşındayım ama vücudum 40 yaşında gibi :KK43:

Canım birşey soracagım sen de böyle bir sorun yaşıyormusun? Yoksa hayatı boyunca cok fazla kilo değişimi yaşamayıp vücuduyla barışık olanlardanmısın :) çok teşekkür ediyorm önerilerin içn tekrar :)

Tabiki her insan gibi benmde sorunlarım var hatta özellikle gecen yaz sonu aşırı güneş altında kalmaktan bayaga deforme olmuştu cildim bacaklarımda selülitler görünmeye başladı, hatta çatlaklar falan oluşmuştu, eylülden bu yana düzenli spor yapıyorum selülitim se si bile kalmadı suan :) Bide nemlendiriciyi ihmal etme, cildinin esnekliğini koruyabilmesi için çok gerekli ve yeni çatlak oluşumunu engelliyor , tabi henüz dahili çatlaklarıma çözüm bulamadım ama ince oldukları ve fazla göze batmadıkları için üstünde durmuyorum. Ayrıca yasın cok genç ve genç cilt daha cabuk onarır ve toparlar kendini hiç dert etme :) Sakın geç kaldım deyip kendini demoralize etme, 1,5 ay cooook uzun bi süre ve aksatmadan sporunu yapınca kendin bile şaşıracaksın sonuçlarına :)

Tabiki her insan gibi benmde sorunlarım var hatta özellikle gecen yaz sonu aşırı güneş altında kalmaktan bayaga deforme olmuştu cildim bacaklarımda selülitler görünmeye başladı, hatta çatlaklar falan oluşmuştu, eylülden bu yana düzenli spor yapıyorum selülitim se si bile kalmadı suan :) Bide nemlendiriciyi ihmal etme, cildinin esnekliğini koruyabilmesi için çok gerekli ve yeni çatlak oluşumunu engelliyor , tabi henüz dahili çatlaklarıma çözüm bulamadım ama ince oldukları ve fazla göze batmadıkları için üstünde durmuyorum. Ayrıca yasın cok genç ve genç cilt daha cabuk onarır ve toparlar kendini hiç dert etme :) Sakın geç kaldım deyip kendini demoralize etme, 1,5 ay cooook uzun bi süre ve aksatmadan sporunu yapınca kendin bile şaşıracaksın sonuçlarına :)

Ayy canm benm öyle heveslendirdin öyle motive ettin ki beni şuaaan, keşke bende o zmanlarda başlasaydm ama nasolsa işe yaramayacak diye ümitsizliğe kapılıp hicbişey yapamadım icimden gelmedi :KK43: çatlaklar icn ben biodermogenesi bile yaptrdm ama azaldılar sadece yok olmuyorlar, nemlendiriciler yağlar neler neler sürüyorum bir görsen :) ama göğüs derim varya, yok böyle birley yani sana anlatamam, üstten tutup çekebiliyorum, hatta çekmekle kalmıyorum çekebildiğim kadar çekiyorum çünkü ne kader uzatırsam o kadar uzuyor halime bak ya evlenicem ben evlenicem ağlamak istiyorum :KK43: ameliyat icin doktorla görüştm ayarladık gün ve saatini bu sefer de lolipop şeklnde iz kalacagı icin hemde ömür boyu geçmeyeceği icin vazgectm, ama smdi keşke yaptırsaydım diyorum:KK43: spora iki gün önce başladm ve bırakmycam canm çook teşekkür ederim :KK43:

Çok sevindim canım benim bu azimle devam edersen herşey süper olacak :) hiç yosun yağı denedinmi? Ben bugun sabun ararken eczanede sordum, yosunun sarkmalara iyi geldiğini söylediler hatta bende sabununu aldım denemek için kokusu gayet hoş pahalıda değil 5tl bişey.. Denemedisen bi eczaneye ve ya aktara danış bence. Ben biraz araştırdım senin için evden yosun yağıyla masaj yapıp streç filmle sarıp 4-5 saat tutuyormuşsun toparlıyormuş cildi birde hergün 1 bardak maydanoz suyu içilmesi iyimiş. tabi normal suyuda bol tüketmen lzm spor yaparken :) Ah birde son olarak evde fitness yaparken portakal yagı sürmekte spor anında cildin toplanmasına yardım ediyormuş. Neyse ben vaktim oldukça bakınıyorum senin için bulursam yeni bişeyler paylaşırım yine :) Kendini çok sev ! kolay gelsin :)

kesinlikle ağırlık çalışmalısın spor salonunda.sarkmaların en etkili çözümü bu zaten başladığında faydasını görmeye başlarsın toparlarsn

Kod:
Çok sevindim canım benim bu azimle devam edersen herşey süper olacak :) hiç yosun yağı denedinmi? Ben bugun sabun ararken eczanede sordum, yosunun sarkmalara iyi geldiğini söylediler hatta bende sabununu aldım denemek için kokusu gayet hoş pahalıda değil 5tl bişey.. Denemedisen bi eczaneye ve ya aktara danış bence. Ben biraz araştırdım senin için evden yosun yağıyla masaj yapıp streç filmle sarıp 4-5 saat tutuyormuşsun toparlıyormuş cildi birde hergün 1 bardak maydanoz suyu içilmesi iyimiş. tabi normal suyuda bol tüketmen lzm spor yaparken :) Ah birde son olarak evde fitness yaparken portakal yagı sürmekte spor anında cildin toplanmasına yardım ediyormuş. Neyse ben vaktim oldukça bakınıyorum senin için bulursam yeni bişeyler paylaşırım yine :) Kendini çok sev ! kolay gelsin :)

Tanıdıklarım bu kdar ilgilenmiyor hakkını nasıl ödesem ben senin! :/ hem moral hem motivasyon hem çözümler için nasıl teşekkür etsem az biliyormusun! Yosun sabununu duymştm ama dedigm gbi olmaz nasolsa diye almamştm ama yarın ilk işim onu almak olacaaak, sayende ciddi ciddi inanmaya başladım biliyormusun biraz da olsa düzelebilecegine :):). Yosun tozu almıştm geçen sene, onu portakal yağıyla karıştırıp streçleyim bakalm yürürkeen belki işe yarar :) Allah senden razı olsn iki gündür ne yapıyorsan senin motive edici yazıların sayesinde yapıyorum cbkü bu konuda o kadr yalnzm ki tek söyledikelri şey takma önemli değil oluyor:) ama ne yapaym 22 yaşndaym genceciğim dışardan bakanların ne kadar güzel dediği bir yüzüm varken vücudum böyle olunca hicbirinin anlamı kalmıyor :KK43: ama gerçekten sayende yeniden ümitlenmiş oluyorum her yaDıgın yazıda, şu pSikolojimdeki olumlu etkilerin bile yetiyor :) Allah tüm işlerini rast getirsin :)

Allah razı olsun canım benim ne demek :) Çalışmalar iyi gidiyordur umarım, pes etmek yok :) bu arada düzenli masajın kan dolaşımını arttırıp sıkılaşmaya yardım ettiğini öğrendim, sporun bittikten sonra yada portakal yagı sürdükten sonra bi 30 dk masajı ekliyebilirsin programına :KK66: Ve göğüs için yarım şınav, karın için plank, kalça içinde squata başlayabilirsin ama kendinide cok zorlama 1 gün yap 1 gün dinlen, kaslr dinlenirken oluşuyor :) Ama herşeyden önemlisi stres ve sıkıntı yok, olumlu düşün olumlu sonuç al! Kendine iyi bak :)

Allah razı olsun canım benim ne demek :) Çalışmalar iyi gidiyordur umarım, pes etmek yok :) bu arada düzenli masajın kan dolaşımını arttırıp sıkılaşmaya yardım ettiğini öğrendim, sporun bittikten sonra yada portakal yagı sürdükten sonra bi 30 dk masajı ekliyebilirsin programına :KK66: Ve göğüs için yarım şınav, karın için plank, kalça içinde squata başlayabilirsin ama kendinide cok zorlama 1 gün yap 1 gün dinlen, kaslr dinlenirken oluşuyor :) Ama herşeyden önemlisi stres ve sıkıntı yok, olumlu düşün olumlu sonuç al! Kendine iyi bak :)

Canm tam ümitsizliğe kapılıyorm olmucak diyorm burayı açıyorm yazını görüyorum 😊 çoooook çoook teşekkür ederim gerçekten herşey iciinnn :) masajı azbirşey yapıp bırakıyordm demekki biraz vakit harcamam lazım :) eveeet yarım şınav yapıyorm aama cok faydasını göremiyorm gibime geliyor :/ :) yüzmeye de başladım, ben cok yüklendm galibaa, kaslar ara verince oluşuyorsa gün aşırı yapmaya başlayım hem işime gelir :) cok teşejkür ederim dua et banaa :) sen de kendne cokk iyi bak iyiki yazdın saol gerçekten :)

Canım benim arkadaşım 10 kilo verdı 70 den 60a düştü ama gene kilolu duruyor çünkü vücudu sarktı ve geniş duruyodu.oda çok üzülüyodu.pilatese yazıldı 3 ayda 58 kilo oldu hem sıkılaşmıştı resmen yani nasl desem dar duruyodu:KK66:)öncekine göre.
Bununda yüzmeye gitti kendne bi hoca tutu tavsye aldı simdı 100\100 olmasada yüzde 70 sıkılaştı

Canım benim arkadaşım 10 kilo verdı 70 den 60a düştü ama gene kilolu duruyor çünkü vücudu sarktı ve geniş duruyodu.oda çok üzülüyodu.pilatese yazıldı 3 ayda 58 kilo oldu hem sıkılaşmıştı resmen yani nasl desem dar duruyodu:KK66:)öncekine göre.
Bununda yüzmeye gitti kendne bi hoca tutu tavsye aldı simdı 100\100 olmasada yüzde 70 sıkılaştı

Canm cevabın icin cok teşekkür ederim öncelikle, normal vücut olarak sıkılaştıgınj görebîlmişsiniz evet onu anladm ama göğüslerde bir gelişme olsumu o konuda bilgin varmı :/

Tekrar merhaba:) Bayram telaşından pek vakit bulamadım, nasıl gidiyor çalışmalar? umarım pes etmemişsindir, baklava böreğe fazla kaptırma kendini sakın :KK66: Kendine iyi bak

Tekrar merhaba:) Bayram telaşından pek vakit bulamadım, nasıl gidiyor çalışmalar? umarım pes etmemişsindir, baklava böreğe fazla kaptırma kendini sakın :KK66: Kendine iyi bak

Sen iyiki varsın yaaa :KK43: 1 kilo aldım sadecee :/ ama çalşmalar gitmiyor gibi biliyomusun :KK43: hicbi gelişme göremiyorm kendime ve ümitsizliğe kapılıyorum hergüüün, artk beni bu halmde begensn napalm diyorum sürekli :KK43: geçmiş bayramını kutladım bu arada, cook teşekkür ederim yazdıgın beni untmadgın icin :)

Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım :) 1 kilo fazla degilki ben bile almışım çok aşırı dikkat etmeme rağmen hem belki kas kütlen artmıştır. Çok sevdiğim bir söz var ''bir günde olmadı ki bir günde kaybolsun'' o yüzden pes etmek yok :) Stresten uzak dur kendine çok ama çok iyi bak

Kod:
:18:
Seninde geçmiş bayramın kutlu olsun canım :) 1 kilo fazla degilki ben bile almışım çok aşırı dikkat etmeme rağmen hem belki kas kütlen artmıştır. Çok sevdiğim bir söz var ''bir günde olmadı ki bir günde kaybolsun'' o yüzden pes etmek yok :) Stresten uzak dur kendine çok ama çok iyi bak

İnşallaah öyle olmuştuur :) Başarı elde edemesem de sayende moral bulmuş oluyorum cook teşekkür ederim tanımadan bir insan ancak bu kadar içimi ısıtabilirdi :) Allah razı olsun tekrar tekrar, sen de kendine cooook iyi baaak :):)

bende spor yapmadan kilo verdim ve sarkmalarım oldu. daha sonra spor salonuna yazıldım ve baya bi toplandı vücudum, şu an spora devam ediyorum iç bacak ve arka kolum eskiye göre daha sıkı. yürüyüş yağ yakar, yürüyüşle çok fazla bi sıkılaşma elde edemezsin. benim sana tavsiyem mutlaka spor salonuna yazıl, oradaki hocaya ne istediğini, hangi bölgeyi toplamak istediğini söyle ona göre bir program yazsın sana. benim tahminim ısınman için kısa bi cardio verir, sonra hafif ağırlıklarla çalıştırır seni ayrıca pilates seanslarına da gir baya faydasını görürsün ve protein ağırlıklı beslenmeye çalış ama şunuda söleyeyim sana kısa sürede sakın mucize bekleme bu gerçekten sabır işi 1-2 aylık bi iş değil. 1 ay sonra sadece sonuçları görmeye başlarsın, uzun süre devam edersen istediğin vücuda ulaşırsın,iç bacak ve arka kol gerçekten zor toplanan bölgeler, göğüsleri daha kolay toplarsın ve sporu artık hayatından çıkarmaman gerekir, sporu bırakınca da ister istemez biraz sarkma oluyor.

X