• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Kasım Dünya Sigarayı Bırakma Günü

EbRuLi

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
1.416
25
683
39
Kızlar 20 Kasım dünya sigarayı bırakma günü!!!

bu sene sizin gününüz olsun.. Vedalaşın artık o kanser çubuklarıyla. 2009 da Emre Üstünuçar ile bırakmıştım kendi adıma önerim o olacak size.
Gülben Ergen de Emre Bey ile bırakmış.

Siz de yeni bir başlangıç yapın, bu sene kurtulun. Kimler geliyor bakalım peşimden?

Kocaman sevgilerimle,
:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46:

Kızlar 20 Kasım dünya sigarayı bırakma günü!!!

bu sene sizin gününüz olsun.. Vedalaşın artık o kanser çubuklarıyla. 2009 da Emre Üstünuçar ile bırakmıştım kendi adıma önerim o olacak size.
Gülben Ergen de Emre Bey ile bırakmış.

Siz de yeni bir başlangıç yapın, bu sene kurtulun. Kimler geliyor bakalım peşimden?

Kocaman sevgilerimle,
:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46::46:

selam kızlar, bugün dişçiye gittim ve dişlerimi temizlettim. bugün yine bırakıyorum.. aslında ben her gün bırakıyorum.. bir gün sigara benden bıkıp beni bırakacak eminim, benden inatçı olamaz.. sen hangi yöntemle bıraktın? ben kendi kendime deniyorum.

hadi millet, gaza gelin... belki 20 kasımda biz de kutlarız...

selam kızlar, bugün dişçiye gittim ve dişlerimi temizlettim. bugün yine bırakıyorum.. aslında ben her gün bırakıyorum.. bir gün sigara benden bıkıp beni bırakacak eminim, benden inatçı olamaz.. sen hangi yöntemle bıraktın? ben kendi kendime deniyorum.

hadi millet, gaza gelin... belki 20 kasımda biz de kutlarız...

hadii bakalım süper olmuş, diş hekimi yeni bir başlangıç olsun sana!
ben allen carr ile bıraktım. seminere gittim, bitti çok şükür taaaa 2009 da:)))

hadii bakalım süper olmuş, diş hekimi yeni bir başlangıç olsun sana!
ben allen carr ile bıraktım. seminere gittim, bitti çok şükür taaaa 2009 da:)))

seminerde napılıyo, nası oluyo... you tube daki video diil mi? kaç seans sürüyo, napıyolar? evet inşallah etkili olur diş temizliği de bahane olur belki.. görücez bakalım..

seminerde napılıyo, nası oluyo... you tube daki video diil mi? kaç seans sürüyo, napıyolar? evet inşallah etkili olur diş temizliği de bahane olur belki.. görücez bakalım..

İstanbul da canım... 6 saat sürüyor, miss gibi çıkıyosun.
Forumda bırakan arkadaslarda yazmıslar. Google da arat emre üstünuçar diye bak bikaç videosuna görürsün;)

İstanbul da canım... 6 saat sürüyor, miss gibi çıkıyosun.
Forumda bırakan arkadaslarda yazmıslar. Google da arat emre üstünuçar diye bak bikaç videosuna görürsün;)

canım senin ne kadar oldu bırakalı , tam bırakmış sayılıyor musun, fiyatı ne kadar ?

2009 dan beri bir tane bile içmedim, yani kurtuldum!!!
fiyatlarını sor istersen, bana hediye erkek ark hediye etmişti, artık nasıl bıktıysa sigara kokumdan...

Back