Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katiyen olmuyor, olgun göstermek isteyenlere birebir tabi, kızılın doğru tonu bulunmazsa onlar da teyze işi, iyi araştırmak lazım da hala röfle yaptıran var mı ya?
evet var malesef mesela ben ama artık koyuya geçiş yapacağımda içimde kalır diye korkuyorum
röfleli resmimile karamal boyalıyı karşılaştırıorumda hiç yakışmamış röfle bana ama nedense yıllarca kullandım bu sondu umarm kahveye boyatabilrim artık![]()
yakışan rengi bulmak gerçekten zor iş ama konunu okurken baktım google a ama yine de bu olmuş dediğim röfle uygulaması bulamadım, kahve tonlarını bende seviyorum ama yavaş yavaş geçiş yap derim koyu tonlara hem ne istediğinden emin olursun, açıktan koyuya direkt dönmeyi çok yadırgaya bilirsin bir uzmandan duymuştum![]()
aslında kendim yapacaktım ama arkadaşlarım röfleyi kendin kahve yapamaazsın dediler artık bi kuaföre gideceğim umarım yapar istediğim gibi her ne kadar kuaförlerede güvenim olmasada :18::18:
evet yadırgamaktan korkuyorum sarıya alışım içim gidiyor ama yeter bu kadar çok yaşlı görünüyomuşum annem öyle diyo![]()
anneler genelde haklılar, benim ki bana kızılın yakışmadığını söyledi, iki sene inatla kullandım, şimdi anlıyorum ki haklı ama çevremdekiler beğeniyordu iştekesinlikle kuaföre gitmelisin, kafana yatan, sorularını cevaplayan bir tanesine saçlarını emanet et, pişman olacağını sanmıyorum ama kendin yapamazsın anca çok koyu renkler kurtarır aktıkça ışıktan belli olur en iyisi bence iyi bir kuaför, yapay sarıyı hiç sevemedim ben, bembeyaz ten, renkli göz ya da orijinal kumral olanların yaptıklarını tenzih ederim
cnm bende kumralım ve yeşil gözlüyüm annem hariç herkes beğeniyo hatta erkek arkadaşım inanılmaz yakışıyor diyo ama değiştircem artık
tatlım o zaman, dipleri koyu, uçlar güneşte açılmış gibi bir şey yaptırabilirsin, ikisinden de vazgeçmezsin hem, orta yolu bulmaya çalışıyorum, pişman olma yani saçlarımla çok oynadım, mecburen kestirmek zorunda kaldım, uzatmaya çalışıyorum, bugün kumral bir kız gördüm gittim konuştum hattadipleri kendi rengiymiş uçlarını 4-5 ton açtırmış harikaydı
bol şans..........güzel fikirmş canım sağol bi konuşayım bnuda kuaförle![]()