20 haftalık hamilelerde benım gibimi?

Sen istanbul da değilsin herhalde. Ben hergün yarım saat yürüyeceğim ne olursa olsun inşallah. İştahım acayip açıldı çok canımı sıkıyor bu durum aşırı gibi geliyor bana psikolojik sanırım. Hep yemek düşünüyorum ileride ne yapacam ben bilmiyorum şimdiden böyleyse... Can sıkıntısı herhalde bide biraz... Hep yemek hep yemek düşünmek :)

arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim 6. haftada kilo almaya başladım artık karnım çıkıyor gerçi çook zayıf değildim ama artı kilo aldığımı hissediyorum yedikleirme dikkat ediyorum şekerli şeyler yemiyorum çalıştığım için gün içerisinde öyle herşey yiyemiyorum sabah kahvaltısı öğle yemeği ve akşam arada tek yediğim şey elma anlamadım yaaaa niye bu kadar şişiyorum normal mi sizce ?

canım seninki bebek şişkinliği değil sanırım. İlaçlar veya vücutta ödem oluyor onu şişkinliğidir. 6 haftada bebek şişmesi olmaz diye biliyorum. 4.aydan sonra başlıyor şişmeye göbek. Yemeğe gelince bende yemiyorum zannediyorum ama kilo alıyorum halen anlamıyorum. İştahımda açık zaten.....Benimde 21.hafta...

hayırlı olsun bebeğin önceki doğumlardan sonra göbeğin nasıl kaldı benimkinin derisi büzük gibi gevşek

Canımcım biraz geç oldu ama)

göbeğim de eski formuna kavuştu canım,hiç çatlağım,büzüşük derim olmadı çokşükür.Ama sanırım bu vicüdün yapısı ile ilgili bir şeymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…