20 haftalık hamileler dedikoduya buyrun :)

htcsmrc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
33
1
16
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

19 +1 günlük hamileyim dün kontrolüm vardı bebişim 14 cm 335 gr kadarmış sizinkiler ne durumda :)
bir de sanırım uyku dönemine geçmiş doktor uyuyor dedi haret ettiğini göremedim biraz bozuldum ama
yapıcak bişey yok birde haftaya detaylı 2.düzey ultrasona giricem bebişimin her yerini daha net görücem inşallah bir sorun çıkmaz
son sorum şu ana kadar 5 kilo kadar almışım sizler ne durumdasınız :))))

Benimde kontrolm haftaya 20 haftamiza giriyoruz insallah guzel haberler alirm

Bebisleriniz hayirli olsun arkadaslar ben 38. Haftadayim ne cabuk gecti diyorum simdi hatirlamiyorum bile ama 18. Haftadan itibaren hareketlerini hissetmistim 20. Haftadan sonra pit pit tekmeleri daha belirginlesmisti cok buyuk mutluluk Rabbim hayirlisiyla sag salim kucagmza almayi nasib etsin

amin:) umarım bizler içinde çabuk geçer her gün bu gün bir gün daha büyüdü diye gün saymak biraz zor oluyo :) sanki zaman çok yavaş ilerliyor gibi ama tatlı bekleyişler
nasıl geçti hamilelik süreciniz herkes asıl zorluk 6.aydan sonra başlıyor diyo gerçekten öylemi :)
tabi kilo alımı da çok aşırı hzlanıyormuş sizin bitmiş neyseki tecrübelerinizden faydalanalım

Derlerta 3. Aydan 6. Aya kadar bal ayi donemi diye gercekten oyle diyebilirim. 6. Ayda kemik yapilari degistigi icin cok agrim oluyordu sirtim agridi gogus alti kemiklerim batti felaketti. 1,5 ay bu sekilde oldu simdi 9. Ay zorluklariniyasiyorum ve en zor ay bu ay diyebilirim. İlk ay mide bulantilari cok fenaydi birde 9. Ay reflusu gece terlemeleri uykusuzluk nefes alamama koca bir karin yan yatinca bebekte yattign tarafa toplaniyo sanki yaninda yatiyor o ole olunca diger taraftan derin geriliyor catlayn yerler aciyo toplaniyo flan flan. Zor yani ama hic sikayet etmiyosun cok ilginc bu yasadiklarn olmasi kotu gelmiyo aksine mutlu ediyor tum zorluklariyla sonu guzel olucak diye bekliyoruz ve en tuhaf olan ilk ay nokta seklindeki bebek simdi kocaman oldu insan bu mucizeyi yasayinca cok daha iyi anliyor simdi tek istegim hayirli saglikli sapa saglam bir evlat Allah hepimuze nasib ersin ve aratmasin

bende 21+6 günlük oldum çok rahat geçirdım şükürki hamıle olduğumu kımse anlamıyo hala :)) bende 3.5 kılo almışım oğluşumu cuma günü gördüm 383 gram 24 cm olmuş bu hafta detaylı ultrason var inş.herşeyi iyidir.Tetenoz aşımızı olucaz gene bu hafta,zaman geçip gidiyo...

allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin. tecrubeli anne adayları bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olur

bünyeden bündeye fark ediyor demekki göbeğim kavun gibi oldu :)) özellikle akşamları daha çok büyüyo sabah daha normal gibi :) senin kilo alımın da normal görünüyo çok şükür 24 cm olduğuna göre sanırım ayaklarıyla birlikte ölçüm yapılmaya başlandı sizinkinde :)
benimde bu cuma günü detaylı ultrasonum var daha detaylı ve daha uzun süre göreceğim için çok heyecanlıyım bende :) hamilelikle ilgili herşeyi merak eder oldum :) nette girmediğim site kalmadı bunları araştırmaktan günün yarısı gidiyo işlerim dağ gibi birikti :))arada çalışmam da lazım ama daha tam kendini hergün hissettirmediği için acaba iyimi gelişim, normal mi diye daha çok tedirgin oluyorum

allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin. Tecrubeli anne adayları bebeğin cinsiyeti ne zaman belli olur

merhaba

benim 12.haftada ikili testi yaptırken doktor erkek demişti bir değişiklik olmadı :)) normalde 15 16 haftalarda daha kesin sonuçlar alabiliyosunuz tabiki :)

inşallah bizlerde hayırlısıyla o günleri görürürz ben şimdi böyle gerçekten sağlam bi tekme ne zman atıcak onu merak ediyorum :)) normal doğum olucak sanırım sizin :) toplamda kaç kilo aldınız bebiş kaç. Gram şuan :)

Ben 53 kiloyla hamild kaldim en fazla 67 oldum yani 14 kilo almisim ama dogum yaklastikca kilo kaybi oluyor susn 65 kiloya dustum bebek 36. Haftada 2800gr 47cm boydu 2 hafta gecti bugun randevumuz var tahminim 3 kilo flandir biyuda 50 olmustur diye tahmin ediyorm:) dogum cati muayenesinde doktorm normal olabilir dedi ama bende tasikardi var sanirim bebisinde de varmis onun icin sezeryan olabilir dedi karari bugun vericek eger sezeryan olmam gerekirse spinal anestezi istiyorm bebisn ilk aglamasini duymak istiyorum

67 kilo çok bişey değil zaten aldığın bile belli olmamıştır :) bende 59 da hamile kaldım 63,5 falanım daha 20.haftada bakalım zaman neyi gösterecek :)) bebişin kilosu da boyu da iyi çok şükür Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bende sezeryan olucam bende de diyabet var ama genel anesteziyle düşünüyorum bebeğin ilk ağlamasını falan duymak çok güzel olur ama orda beni kestiklerini biliyorken sakin kalmak çok kolay olmaz herhalde :)

Hayirlisiyla dogsunlarda normal sezeryan hic korkmuyorum artik :)

herkesin bebişi hayırlı olsun kızlar allah saglıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin

21 haftalik hamileliginizde ne gibi degisiklikler oldu?misal gobeginizde kahve cizgi var mi gogus uclarinda koyulasma yada ne gibi degisiklikler oldu cok merak ediyorum.karniniz sert mi cok mesela?lutfen yazin merakimi giderin :)

benımde akşamları dahada belırgın oluyo,sen kaç kılo aldın toplamda? bende çok merak edıyorum detaylı ultrasonu benımde bu hafta ama randevular doluymuş haftaya kaldı,,habıre netteyım bende kıyafetlere bakıyorum bebiş sitelerıne üye oluyorum :)) senın ne kadarlık oldu? hıç tedirgin olma canım büyüyolar şükürki inş,detaylında sorunsuz çıkar haber ver muhakkak.

21 haftalik hamileliginizde ne gibi degisiklikler oldu?misal gobeginizde kahve cizgi var mi gogus uclarinda koyulasma yada ne gibi degisiklikler oldu cok merak ediyorum.karniniz sert mi cok mesela?lutfen yazin merakimi giderin :)

21 haftalıkta çokta bı değişim olmadı bende aslında,göbişim sabah az akşam daha çok belli sertleşti tabı.Göbeğimde çizgi yok hafıf tüylüydüm zaten :) göğüs uçlarım çok kararmadı valla ama bel kısmım doldu bıraz vücut değişime başladı.

Anladim tesekkurler :) ya benim esim agutosta goreve gitti adet vs. Gordum hep ama gecikmeli en son kasimda geciktim birde birgun gordum adet beta hcg <2 cikti buna gore hamile degilim ama sanki vucudumda degisiklikler var anlam veremedim 20 21 haftalik gebelik kanda cikardi heralde benimki husnukuruntu biraz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…