Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan tam 21 haftaligim inanin bende anlamiyorum ya bu ay hesabiniSuan kaç haftalıksınız?
Valla canim hafta hesabi iyi hosda ay olarak hep fazla hesblyrm nasl olyo anlmyrmBen bu hesabı hiç anlamıyorum. 40 hafta Doğum süresi var bu mantıkla yaklaşılırsa zaten 10 ay sonunda Doğum yapılmış oluyor. Ama gebelik 9 ay 10 gün diye geçiyor. Böyle hesaplarsam ben de nerdeyse 7 aylık hamileyim ama doğumuma hafta hesabı yaparsam 3 ay kalmış oluyor.
Size cevap yazdigimi sanydm yazmamisim bende anlamyrm gercktn bu hesap islerini haftama gore hesabladgmda surekli fazla ay hesapliyorumBen bu hesabı hiç anlamıyorum. 40 hafta Doğum süresi var bu mantıkla yaklaşılırsa zaten 10 ay sonunda Doğum yapılmış oluyor. Ama gebelik 9 ay 10 gün diye geçiyor. Böyle hesaplarsam ben de nerdeyse 7 aylık hamileyim ama doğumuma hafta hesabı yaparsam 3 ay kalmış oluyor.
4 ay 20 gun oluyorEvet arkadaslar. Tam 20 haftalik hamileyim yolun yarisini yariladim lakin ay hesabini pek yapamiyrm smdi kac aylik hamişim oğluşuma?
Kesinlikle katiliyorum.. tesekkurlerGenellikle ay hesabi yok diyebiliriz çünkü çok zor dur hesaplamak ama çok merak edilir ve çevre hep kaç aylik diye sorar bu siteyi tavsiye ederim ben ordan hesaplama yapiyorum https://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/gebelik-haftasina-gore-kac-aylik-hamileyim.html