Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol cnm kaç kilo doğdu pekinormal olabilir canım ya.. benım 24. haftada 600lü birşeydı gramı..öyle anımsıyorum..
çok sağol cnm kaç kilo doğdu peki
olabilir canım. bak burdan kilo takibi yapabilirsin.Kızlar 20 haftalık hamileyim ve kilosu 400 gr iyimi bu kilo yeterlimi irimi olucak normalmi sizin bebeklerininz 20. haftada kaç gramdı yadımcı olabilirmisiniz?
benim kızım yanlış hatırlamıyorsan 16 haftalıkken 180 gr dı yani olması gereken max 160 dı doktorum sağolsun çok tecrübelidir, bu 4 kilodan az doğmaz dedi öylede oldu:)çok sağol cnm kaç kilo doğdu peki
vaaay ne güzel :)))) maşallahbenim kızım yanlış hatırlamıyorsan 16 haftalıkken 180 gr dı yani olması gereken max 160 dı doktorum sağolsun çok tecrübelidir, bu 4 kilodan az doğmaz dedi öylede oldu:)
HEMEN HEMEN AYNIYIZ OZAMAN CNM ÇUNKU BENİMDE TARİH OLARAK 19+5 Dİ AMA ULTRASONDA 20 HAFTALIK ÇIKMIŞTI20 + 5 te 414 gramdi ama cihazdan cihaza fark eder demişti doktor
Kızlar 20 haftalık hamileyim ve kilosu 400 gr iyimi bu kilo yeterlimi irimi olucak normalmi sizin bebeklerininz 20. haftada kaç gramdı yadımcı olabilirmisiniz?
evet cnm iri bebek olucak galiba :)) ben minyonumdur aslında babasına çekti sanırım :))19+1 de 278 grdı benimki.gelişimi çok iyi dedi doktor. seninki bir hafta önce gibi sanki :)
canım benim ultrasonda 21 haftalık çıktı ben suan 25. haftadayim 1 haziran beklenen doğum tarihim sanırım aramızda biraz fark varHEMEN HEMEN AYNIYIZ OZAMAN CNM ÇUNKU BENİMDE TARİH OLARAK 19+5 Dİ AMA ULTRASONDA 20 HAFTALIK ÇIKMIŞTI