• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 haftalık hamileyim ama...

Mutluanne79

vekil olarak ALLAH yeter
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
468
229
123
Merhaba arkadaşlar,20 haftalık hamileyim ve iki gündür o beni bunaltan kasık ve karın ağrılarım bi anda yok oldu, nefes alıp verirken sorun yaşıyodum oda geçti, hatta yatarken sola yada sağa yatsam ağrı dan uyuyamıyodun ama hepsi bi anda geçti ters giden bişeyler mi var yoksa vücut gebeliğe alıştımı bilmiyorum, bu arada bebek hareketlerini henüz hissetmedim ve sabaha kadar uyuyamadm,ayrıntılı ultrason icin hastaneye gidicem ama çok huzursuzum,ağrıyla gebeligi nasıl birleştirdiysem agrı yoksa gebelik yok gibi geliyor, tecrübeli anneler siz 20.haftanızda nasıldınız ne zormuş allahım.....

Sanırım doğuma kadar bu endişe ve korkular geçmiycek, Rabbim bebeğim sana emanet. ..

Herhangi bir problem olsa zaten anlardın :) Gayet normal :) Ben hiç bir şikayetim olmadan 9 ay geçirdim :)

Tatlım ilk dönemler hariç hiç ağrım sızım olmadı, çok çok gaz sancım oluyor arada.. Panik olma lütfen ;)

Tatlım ilk dönemler hariç hiç ağrım sızım olmadı, çok çok gaz sancım oluyor arada.. Panik olma lütfen :KK66:
Ne güzel senin adına sevindim, benim hep ağrılarım vardı, kasık karın ağrısı, belim yani ne biliyim iki gün öncesine kadar azcık yürüsem nefesimi zor alıyodum, bir anda hepsi geçince korktum ve hala korkuyorum ...

Ne güzel senin adına sevindim, benim hep ağrılarım vardı, kasık karın ağrısı, belim yani ne biliyim iki gün öncesine kadar azcık yürüsem nefesimi zor alıyodum, bir anda hepsi geçince korktum ve hala korkuyorum ...
yook canim hep agrin sizin olucak diye birsey yok, bosuna evhamlaniyorsun.. vucudun alismistir artik.. son aylarda baslar tekrar merak etme :D

yook canim hep agrin sizin olucak diye birsey yok, bosuna evhamlaniyorsun.. vucudun alismistir artik.. son aylarda baslar tekrar merak etme :KK70:
Sağol canm Allah razı olsun içimi ferahlattın , annemde öyle diyo ağrım yok diye sızlanan tek gebe sensindir dıye, niye öyle kafama yerleşti bende anlamadım, sağol canım ya

Biraz önce, gebelik takibi bilgi vermek ve almak için sağlık ocağına gittim, bebeğin kalp atışlarına baktılar ayyyy çok güzeldi çok rahatladım, Hamdolsun rabbime, ama tansiyonum yüksek çıktı takip edilcek

Back
X